Pohádala som sa s nejlepšou kamarátkou. ( Mám dve, ktorým dokážem povedať čokoľvek, nehanbím sa im povedať všetko, verím im a dala by som za nich ruku do ohňa.)
1. Cez socialnu siet robis dobre,ze to nechces riesit
2. Ak ste take dobre kamaratky ako hovoris na tvojom mieste by som sa snou na niakom mieste stretla napr. parku alebo niekde inde to uz je na tebe
3.Porozpravala sa snou do oci a ospravedlnila sa
4. Zalezi na tom co si povedala(no respektive co si nemala povedat) na tom velmi zalezi)
5. Ak to neni nic vazne,ze to bola taka malickost a povedala si to niekomu inemu mala by ti odpustit prave priatelky si vzdy odpustia
6.Ale na jej mieste by som tebe uz nic nepovedala kedze si niekomu povedala co si nemala tomu sa hovori: ''treba drzat jazyk za zubami'' ked tvoja najlepsia priatelka ti nieco povie
@evandzelin dnes idem k nej domov.. vrátiť jej sako, no uvidím čo bude z toho... ja jej to vysvetlím a ospravedlním aj miliónkrát. mne ani nezáleží na tom, keby sa so mnou nebavila - no záleží, ale viac na tom, aby bola on šťastná a necítila sa ako pi.a alebo niečo také.. :/
na jednu stranu ju chápem, že sa naštvala a všetko a myslím si, že je správne, ak sa chceš ospravedlniť. na druhú stranu ( a to síce neviem, čo ti všetko vykričala, ale asi to neboli príjemné veci, keď by si druhých za to prizabila), nemyslím si, že je v poriadku, aby kvôli čomukoľvek ti mala čokoľvek takýmto spôsobom vykrikovať a bolo by na mieste "prepáč" aj od nej.
to, že človek spraví chybu z neho ešte nerobí handru na špinu od druhých.
nechaj jej chvilku cas vychladnut. nic nie je take zle, ako sa zda. potom chod za nou, priznaj si svoju chybu a ospravedln sa. ak je to taka dobra kamoska ako pises, tak tvoje zlyhanie pochopi. a ak nie, tak ste asi neboli kamosky "na zivot a na smrt".
Normálne sa jej ospavedlň (nech vidí že ťa to mrzí) a ak by bola aj po tom ofučaná tak jednoducho povedz "Fajn, ako chceš..." a odíď - možno si uvedomí že už to preháňa
ale keďže neviem čo si "vykecala" tak možno by som ťa aj tým sakom zabil ak by to bolo fakt niečo vážne
myslím,že základom každého vzťahu je otvorenosť a riešiť veci z očí do očí...komunikácia cez internet by len mohla skresliť to,čo jej chceš povedať...vidieť,že ťa mrzí niečo,čo si spravila a že si to robiť nemala...myslím, že aj keď je teraz na teba kamoška nahnevaná, tak pochopí, že ťa to mrzí a všetko bude zase ok držím palce
Cez fb to určite nerieš. A ak sa bojíš rozhovoru... tak si skús uvedomiť či ti na nej záleží tak, aby si ten strach prekonala. Určite áno. Len na ňu moc netlač... chvilku jej nehaj čas.. a potom ju požiadaj o rozhovor.. ak si spravila niečo fakt zlé, bude to možno chvíľu trvať..
Ahoj ludia prosím pomôžte mi sa udobrit s mojou naj kamoškou. takže napišem vam problem ktory sa medzi nami vyskitol. Mam psa nemeckeho ovčiaka polročneho a ked som bola raz u mojej naj kamošky no tak on sa chcel hrat ale pri hre jej roztrhol jej najoblubenejšie tričko a preto ma teraz uplne ignoruje a nerozprava sa so mnov . Prosím vas pomožte mi cez facebook to riešit nechcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
2. Ak ste take dobre kamaratky ako hovoris na tvojom mieste by som sa snou na niakom mieste stretla napr. parku alebo niekde inde to uz je na tebe
3.Porozpravala sa snou do oci a ospravedlnila sa
4. Zalezi na tom co si povedala(no respektive co si nemala povedat) na tom velmi zalezi)
5. Ak to neni nic vazne,ze to bola taka malickost a povedala si to niekomu inemu mala by ti odpustit prave priatelky si vzdy odpustia
6.Ale na jej mieste by som tebe uz nic nepovedala kedze si niekomu povedala co si nemala tomu sa hovori: ''treba drzat jazyk za zubami'' ked tvoja najlepsia priatelka ti nieco povie
7. Drzim palca
Snáď mi odpustí. Vďaka
to, že človek spraví chybu z neho ešte nerobí handru na špinu od druhých.
ale keďže neviem čo si "vykecala" tak možno by som ťa aj tým sakom zabil ak by to bolo fakt niečo vážne