no túto anketu som robil na novom IE a zdá sa mi rovnako na "nič" ako všetky predošlé najlepšie že keď idem urobiť dĺžeň tak mi stále vyhadzuje nejakú blbosť
Ak myslíš IE 8, ten je ešte iba ako RC 1, cize nie finalna verzia... Na tu si treba chvilocku este pockat.
Inac som verny IEcku, aj ked viem, ze za takuto pochvalu dostanem vlnu kritiky...
som pocul, o ie9 - ze brutal novinka, podpora zaoblenych rohov.. fuu, pokial viem, prvy prehliadac to podporoval uz niekedy v roku 2003 a co sa tyka ie8, acid test 3 skore - 20% D
lol akoze som sa inak smial na ludoch co sa smiali na tvrdeni ze explorer a IE su rozdielne veci ... jop.. co sa tyka web browserov tak jedine firefox... na ten nedam dopustit.. a Opera tiez nie je zla ... a IE ehm... ked ich to bavi robit, vydavat a nehambia sa za ten produkt tak nech sa paci
ako tvorca web dizajnov a teraz uz aj aplikacii mozem povedat, ze IE robi najvecsi bordel zo vsetkych, tak s nim mam najviac zapasenia... je na hovno, mam ho len pre to, lebo musim vediet jak v nom vypadaju weby a comu zas nechape
@32 -> odkial cerpas statistiky? (nie ironicky, ale normal otazka).
i ked je pravda ze podla wikipedie ma ie6 68.15% a FF 21.34%, co je ale dost zufale, lebo ie6tka je stary broswer, ktory nielenze nema podporu ccs3, ale jeho podpora css2 je zufala a o ostatnych faktoroch ako JS a spol ani nehovorim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Inac som verny IEcku, aj ked viem, ze za takuto pochvalu dostanem vlnu kritiky...
Kazdopadne neviem preco sa dotycny ozval, ked v nadpise je v zatvorke IE, takze je hned kazdemu jasne o com sa bavime.
Inak mne sa zda IE8 este horsi nez IE6. Renderovacie jadro tam stoji za hovno, ale je pravda ze to este nie je stable verzia.
Firefox 4ever!
som zabudol dopisat...
i ked je pravda ze podla wikipedie ma ie6 68.15% a FF 21.34%, co je ale dost zufale, lebo ie6tka je stary broswer, ktory nielenze nema podporu ccs3, ale jeho podpora css2 je zufala a o ostatnych faktoroch ako JS a spol ani nehovorim...