Moja známa chce vidieť jeden film a stále mi ho opisuje no neviem jej poradiť... Je to film o fotografke ktorá fotí nejakého bohatého muža na jeho jachte..Potom nie fotky odnesie vydavateľovi novín nie asi veľmi významných, ide ale o to, že nafotila toho
stačilo mi prečítať prvú vetu a je to Antónia Medzi láskou a mocou a áno je to na 2 časti lenže potom bola aj 3 časť kde už antónia bola s tým jeho bratom tuším že sa volal Moritz a mali dieť
16satan17 nemáš začo veď keď viem tak nemám dôvod nepomôcť a sama viem aké to je keď poznám obsah filmu a neviem ho nájsť pretože si nepamätám ako sa volá alebo kto v ňom hral a pod....a viem aké je to potom super keď ti niekto poradí ...a ja som ten film videla ešte veľmi dávno a ja som už raz taká že nezabúdam na to čo som už videla... a tak .... takže aj nabudúce....
@16satan17 nemáš začo veď keď viem tak nemám dôvod nepomôcť a sama viem aké to je keď poznám obsah filmu a neviem ho nájsť pretože si nepamätám ako sa volá alebo kto v ňom hral a pod....a viem aké je to potom super keď ti niekto poradí ...a ja som ten film videla ešte veľmi dávno a ja som už raz taká že nezabúdam na to čo som už videla... a tak .... takže aj nabudúce....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov