ja som som mala najviac zverov bolo doberman Ajax, kocur Kubo-gróf, bo sa furt vyvalil pred dvere a ked niekto siel ani ho nehlo,bol velky a tucnucky ako garfield , papagáj Piťo-Pepe Kráľ sme ho volali ,korytnacka Biba..a uz z niich nikoho nemam ..zomreli, a papagaja ma spat teta,my sme ho mali na 3 roky cca....teraz mam mopsa Artura
moja korytnacka zomrela na dovolenke v Sklenych Tepliciach, hned n druhy den, daco jej bolo,bola chora, ocino ju pochovaval, moja 4 rocna sestra plakala, a ked sme jej oznamili ze Bibka ide do neba tak sa spytala ze ked ide do neba,preco ju davame do zeme....a ze ako prejde cez ten kamen....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Ale ona ma veľa mien
Tara
Elza
teraz mam Civavu, kokoera, a ovciaka
Fenky: Salina /Sali/, Dada
Mačky: Elza, Fifina
Bratovo morča: Maxo
Kocúri: Salem, Nero, Leo, Spiky /Spajky/
vid foto: » www.birdz.sk/webka/reddwarf5...
len je zase o nieco vacsia ako na fotke
ani si nechcem predstavit ako vypadaju
takto to malo vyzerať: Moj posledný pes sa volal (a) Paris samozrejme ženského rodu
ale volam ho aj hoviedko,somárik,ňufoz
ja som som mala najviac zverov bolo doberman Ajax, kocur Kubo-gróf, bo sa furt vyvalil pred dvere a ked niekto siel ani ho nehlo,bol velky a tucnucky ako garfield , papagáj Piťo-Pepe Kráľ sme ho volali ,korytnacka Biba..a uz z niich nikoho nemam ..zomreli, a papagaja ma spat teta,my sme ho mali na 3 roky cca....teraz mam mopsa Artura
naše malé sa volá Kuko najskôr sa všetci zasmejú a spomenú si na postavičku z nášho detstva, ale mne sa zdá to meno krásne