Ako sa vyrábajú expandery(slimáky do ucha,rozťahováky)?
Čauko,neviete niekto ako sa vyrábajú expandery(slimáky do ucha,rozťahováky)? Počula som že sa to dá pomocou nejakej fimo hmoty,ale absolútne neviem kde to zoženiem a ako sa s tým pracuje. Neviete niekto?+ potom keď to chcem mať farebné,tak to si mám nafar
@vaper no to si dávaš do ucha akože to ti zväčšuje dierku a potom si tam môžeš dať rôzne plugy a tak...ale to nie j e môj zámer ja chcem len toho slimáka
ak to nechceš na rozťahovanie, tak si tú fimu nekupuj nespravíš si to také pekné ako tí čo to predávajú na nete (som mala fimo ale len na rozťahovanie a bolo mi jedno ako to vyzerá hlavne že je to lacnejšie)
keď si chceš objednať ja som si jedného objednala zo sashe.sk .. úplne krásny ... pekné vecičky - šperky - iné šperky tam to nájdeš ... a sú tam aj fejky keď si nechceš robiť dieru
@domiv ahooj to fimo som si kúpila v umeleckých potrebách. A tie slimáčiky si vytvoríš tak že sa trošku pohráš s tou hmotou (fimom) a spravíš si takú špirálku a potom to dáš upiecť do rúry pri 110•C na 30minút..... dúfam že pomohlo........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
pozri ak chceš
keď si chceš objednať ja som si jedného objednala zo sashe.sk .. úplne krásny ... pekné vecičky - šperky - iné šperky tam to nájdeš ... a sú tam aj fejky keď si nechceš robiť dieru
ta hnota na modelovanie