ja sa s tým nevyrovnávam skúšala som chlastom vďaka čomu aj mám povesť socky a ochlascy... teraz na to jednoducho nemyslím život nieje len o vzťahoch a o tej trápnej komerčnej láske
samota mi nevadí ,ani to , že budem always, forewer single, jediné čo mi vadí sú ľudia, ktorí ma ničia . a keď ma ničia, vtedy ma na mikrosekundu napadne, že by to bolo fajn , keby si ma teraz niekto zastal , potom ma objal , vzal ma Domov a držal ma,kým by som sa neprerevala až do spánku.
@nessiee ale sa nám podarilo nájsť tie lásky, skomplikovali nám plány ...ja som inak chcela byť stará babka vo vľekom dome s vežičkou, písať pohoršujúce knihy a nosiť veľa šálov a piecť koláče a chcela by som aby ma považovali za švihnutú
@purenarcissism tak toto je dokonalý plán ale je lepšie že ti ho prekazilo slnko ! ja som sa staroby ani nechcela dožiť v podstate ja ani neviem čo som chcela robiť :/
teraz zažívam s "kamarátmi"... nemám sa o koho oprieť a to je riadne na prd... no a ani milého nemám, čo už... s tým sa nejako vyrovnať neviem. každý vraví, že to príde a bla bla... zaujímavé, že mi to hovoria len zadaní, ktorí si ani nespomenú na to aké to je, byť sám... hm, ale už zbytočne hundrem... len toľkoto som k tomu chcela...
Ja to vidím so sebou biedne. Status forever alone ma dosť štve, ale nedokážem s ním nič urobiť. Výroky typu, že raz to príde, si môžte niekam strčiť, lebo to sú len slová ľútosti nad samotármi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
takto
ale už viem, že to nie je možné.
takže sa s tým zmierujem.
ale neda mi to