ale za posleeny pol rok sme sa s byvalym rozisli niekolkokrat, pred vyse 2 mesiacmi finalne. nevysporiadavala som sa s tym lahko, ale viac-menej som s tym bola uz zmierena, tak to aspon neslo tak tazko.. skorej mi len chyba ludske teplocvseobecne
No ak som to dievca mal rad a rozisla sa somnou ona a ja by som to rad este potiahol, tak ma to trapi a zvykol som ist sa opit v takych pripadoch...
(Alebo dat nejake koruny nejakej slecne z eskortnych sluzieb...)
Potom clovek pri pohariku sa zamysli kolko mala chyb a ze to vlastne dojebala ona a tak si da este jeden na zlepsenie nalady a druhy den uz je fajn, ide sa na dalsi lov
no kedze som v tej faze teraz, tak velmi tazko. Pozrel som si vsetky serie Scrubs, ale nepomohlo. A inak byt v hlbokej depresii a tak, kedze to bolo necakane.
A ohladne problemov vo vztahu a nasledneho radovania sa - neviem ako si tu myslia ludia, ale podla mna tato doba nepotrebuje ludi ktori zdupkaju pri najmensich problemoch. Snad sa ich posnazim najprv vyriesit. Ale mozem sa aj mylit.
chvíľu si posmútim, nadrbem sa..a život ide ďalej, ono čas vyrieši všetko za nás a je aj veľa ďalších dievčat čo majú to niečo čím ostanem fascinovaný..zo začiatku to chýba, áno..a spomienky..samota..prosto nemáš niekoho koho si ľúbil. ale možno pre to že máš stretnúť niekoho iného..
ťažko ..prvé dni som mal pocit, že sa každú chvílu zosypem.tak som bol týždeň naliaty v liehu a vyspal sa kazdy den s inou kockou...aj ked som vobec nemal chut pretoze som myslel na svoju byvalu .. chcel som proste prist na ine myslienky ...a teraz po 17tich dnoch ... je to uz o nieco lepsie... viacmenej...
Piata reklamná téma? Už s tým ťahajte (veľmi, veľmi, veľmi, veľmi, veľmi slušne povedané). Kto by chcel, tak o vás dávno vie.
BTW:
1) aj tu je dosť ľudí, ktorí sú schopní poradiť k veci. A nie je nás tu (na rozdiel od vás) tri a pol. Priamoúmerne skúsenosti. Keby som sa chcel niečo spýtať ja, radšej sa spýtam tu. Z 50 názorov získam jeden trefný skôr, ako od jedného človeka, ktorý má len svoj obraz. Psychológia nie je len o diplome. Empatia sa z poučiek vyštudovať nedá.
2) "recept na rozchod" a "recept na vysporiadanie sa s rozchodom" sú dve diametrálne odlišné veci. Píšte poriadne, keď už musíte.
3) za tú vetu s Valentínom si asi začnem o Vašej úrovni myslieť svoje (niežeby som si doteraz nemyslel, ale už to bude definitívne).
Valentín je komerčný shit. Vzťahy majú byť založené na niečom inom a prejavovať sa bez ohľadu na to, aký je deň, mesiac a rok.
@flysser zase tá tvoja je nápadná až intergalakticky.
@flysser ty musíš mať veľmi ťažký a osamelý život. ty podľa mňa ani s vlastnou matkou nie si na rovnakej vlnovej dĺžke... ja naozaj nechcem niekedy veriť, že niekto môže byť tak fatálne mimo jak si ty.
@22 alebo sa nejaký ich jediný pacient(ka) chce kvôli rozchodu zasamovraždiť aj napriek všetkým povzbudivým nápadom, ktoré ich minimalistický tím dal dokopy a to by znamenalo zlú percentuálnu úspešnosť (a.k.a veľká nula), tak hľadajú rozumy už aj tu.
neviem, čo máte proti tamtej stránke nech si bude. niekedy môžu i niekomu pomôcť. no k téme nemám recept na rozvod, keďže patrím medzi vyrovnaných ľudí. 24 hodín je to dosť naprd, ale zase vstanem a deň na druhé ráno je opäť krajší. minulosťou sa netrýznim, ale žijem v prítomnosti ako i v budúcnosti. keby som sa mal trápiť pre všetko zlé čo sa mi doteraz stalo tak k ničomu by to neviedlo
@night na BIRDZ písať svoje problémy nikdy. 3/4 ľudí sa ti vysmeje facepalmami tu taká realita niektoré fóra sú vyslovene facepalmové
@miki24 len jeden detail: väčšina posledne sa vyskytujúcich tém si 3/4 facepalmov objektívne zaslúži (a keby nad tou štruktúrou reakcií autori porozmýšľali, možno by sa aj uvedomili, že v očiach iných ľudí a pri zdravom kritickom rozume nepubertiaka je ich konanie, resp. myšlienkové pochody explicitne trápne/smiešne/banálne/zúfalé/hlúpe/etc...). Alebo sa len jedná o fake.
Už keď by som sa niečo podobného charakteru pýtal ja (čo sa zatiaľ nestalo), buď si istý, že z 3/4 facepalmov hodná téma by to nebola. Fake nie som a čistý empatický debil myslím tiež nie (in fact, ja sa v tých fórach snažím popri irónii aj poradiť, pokiaľ vidím náznak, že to autor myslel vážne a že to môže mať aspoň nejaký zmysel).
A je pre teba taký problém príspevky odveci plošne ignorovať a čítať len tie podstatné (ktorých sa pri každej normálnej téme vždy aspoň niekoľko trefných nazbiera)?
@night obvykle je to problém, bo ďalej ani nečítam, bo viem približne ako to vyzerá na začiatku vidím dvoch treskáčov s hlavou o stôl, ďalší si skrýva hlavu do dlaní tak no nebudem prehrabávať a dolovať podstatu medzi 100 príspevkami a hľadať dva tri, čo je ako tak. na toto je môj čas veľmi vzácny, i keď zas niektorým sa nebude dať pomôcť nikdy, to je pravda.
@nobile ja inu mienku ako zlu na teba nemam!!!! mna tvoje komentare maximalne vytacaju..uz som si ich precitala viacero..povedala som si fajn .serem na to....ale ttoto sa uz nedalo...ako mozu take vy*ebane hieny zit ????!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale za posleeny pol rok sme sa s byvalym rozisli niekolkokrat, pred vyse 2 mesiacmi finalne. nevysporiadavala som sa s tym lahko, ale viac-menej som s tym bola uz zmierena, tak to aspon neslo tak tazko.. skorej mi len chyba ludske teplocvseobecne
po rozchode oslavujem, pretože to, že k nemu došlo znamená, že vo vzťahu boli dlhšie problémy a tak som rada, že je koniec.
(Alebo dat nejake koruny nejakej slecne z eskortnych sluzieb...)
Potom clovek pri pohariku sa zamysli kolko mala chyb a ze to vlastne dojebala ona a tak si da este jeden na zlepsenie nalady a druhy den uz je fajn, ide sa na dalsi lov
A ohladne problemov vo vztahu a nasledneho radovania sa - neviem ako si tu myslia ludia, ale podla mna tato doba nepotrebuje ludi ktori zdupkaju pri najmensich problemoch. Snad sa ich posnazim najprv vyriesit. Ale mozem sa aj mylit.
tak tu máš lacnú psychológiu
posledne ked som dostal kosom tak som bol este nedavno v ... a to sme sa rozisli pred * a pol rokom..
zalezi na tom aky bol ten vztah..
@felia to nemyslis vazne..ak ti da partner kopacky tak to boli a chces trpiet?...radsej ak budes mat chalana tak sa snaz byt pre neho najsamviac
BTW:
1) aj tu je dosť ľudí, ktorí sú schopní poradiť k veci. A nie je nás tu (na rozdiel od vás) tri a pol. Priamoúmerne skúsenosti. Keby som sa chcel niečo spýtať ja, radšej sa spýtam tu. Z 50 názorov získam jeden trefný skôr, ako od jedného človeka, ktorý má len svoj obraz. Psychológia nie je len o diplome. Empatia sa z poučiek vyštudovať nedá.
2) "recept na rozchod" a "recept na vysporiadanie sa s rozchodom" sú dve diametrálne odlišné veci. Píšte poriadne, keď už musíte.
3) za tú vetu s Valentínom si asi začnem o Vašej úrovni myslieť svoje (niežeby som si doteraz nemyslel, ale už to bude definitívne).
Valentín je komerčný shit. Vzťahy majú byť založené na niečom inom a prejavovať sa bez ohľadu na to, aký je deň, mesiac a rok.
@flysser zase tá tvoja je nápadná až intergalakticky.
a nepindajte na Valentína! môj dedko bol Valentín.
Alebo si dám skleničku a joint.
prečo si to nerozoberáte na ípéčku, do péčka?
len to som chcela.
z tvojej neustále prejavovanej nekompatibility so zdravým rozumom.
@night na BIRDZ písať svoje problémy nikdy. 3/4 ľudí sa ti vysmeje facepalmami tu taká realita niektoré fóra sú vyslovene facepalmové
Už keď by som sa niečo podobného charakteru pýtal ja (čo sa zatiaľ nestalo), buď si istý, že z 3/4 facepalmov hodná téma by to nebola. Fake nie som a čistý empatický debil myslím tiež nie (in fact, ja sa v tých fórach snažím popri irónii aj poradiť, pokiaľ vidím náznak, že to autor myslel vážne a že to môže mať aspoň nejaký zmysel).
A je pre teba taký problém príspevky odveci plošne ignorovať a čítať len tie podstatné (ktorých sa pri každej normálnej téme vždy aspoň niekoľko trefných nazbiera)?
Úmyslom našich fór je samozrejme ponúknuť formy pomoci. (Kľudne aj online)
Nie všetkým sa naša aktivita páči, čo je samozrejmé a vážime si akýkoľvek názor.
Máme za to, že vďaka takýmto fóram sa k nám dostávajú tí, ktorí naozaj potrebujú pomoc. Preto sme tu... a chceme tu byť aj ďalej.
Téma rozchodov u nás naozaj veľmi v poslednej dobe rezonuje a náš príspevok bol zostavený na základe toho, čo nám mladí píšu.
Zaujíma nás váš názor.
Tých, ktorých otravujeme a prekážame im - fakt sa ospravedlňujeme.
Keby ste čokolvek potrebovali,... kludne sa nám ozvite...
Bola na fore polozena otazka. Ludia sa mohli slobodne vyjadrit.
Toto pravo som vyuzil rovnako, ako plno dalsich
Pekny zvysok dna ti prajem.