Ahojte, s kamoškou by sme niekam chceli vypadnúť von a neminúť pritom peniaze, v našom hlavnom meste. Prosím odpovede ako prejdi sa po parku a sprosté odpovede si nechajte pre seba
bez peňazí je to ťažké, hlavne v BA
myslím že máš prázdniny? tak vysadni na bicykel a choď sa previesť niekam k vode nie? niesom si istý ale dalo by sa prejsť do Senca asi, alebo zájdi za hranice a tam sa určite toho bude dať vidieť zažiť viac pokiaľ vieš dáky jazyk
@bubikot ....čo je na tom zlé ísť do parku? Vezmete si deku, liet.tanier, jedlo, pitie z domu, časopisy, knihy, tablet...a zabavíte sa....nerozumiem ako tomu, čo píšeš, veď keď je dobré počasie, kde inde byť ako vonku...takto....čo ti máme radiť? Čo chceš akože robiť? ...alebo si choďte hľadať brigádu
Ja v takom pripade chodievam na hrad vzdialeny asi 4 km od bydliska, a stači mi nabaliť nejake papaničko a vodu ale kedže je upršane počasie, tak je dobre aj poprechadzať sa po supermarkete ,len tak , pokochať sa tovarom
chodte do nakupneho centra a hrajte nakupne maniacky pridite do nejakeho obchodu, zadajte si temu a kazda sa snazte poskladat si outfit na tu temu.. pofotte sa a tak
alebo sa hrajte na spionky, vymyslite si pripad a hladanu osobu, napr zena, 40 rokov, cervene vlasy, vlastni psika.. a hladajte po meste taku osobu a ked ju najdete sledujte ju a hrajte sa ze ste fakt tie spionky, zapisujte si a tak.. len pozor aby vas nezbadala to moze byt blbe
ale ten park a tak je fakt najlepsi, ja som najradsej ked je teplo a mozem ist niekam na bicykli, hrat badminton, hadzat si frisbee, kopat si loptu.. alebo sa chodte kupat
vôbec to nie je ťažké, úžasné veci sa dajú robiť aj bez penazí alebo s minimom penazí. ísť si lahnúť na deku pri Dunaj za Euroveou, ísť na Železnú studničku, robiť si srandu z ludí (pranky), ...
-bicykel-korčule-skateboard-fotenie-prechádzka-piknik-kofola-návšteva knižnice- behanie-turistika v blizkom okolí...veď v Bratislave máš toľko možností, hm ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
myslím že máš prázdniny? tak vysadni na bicykel a choď sa previesť niekam k vode nie? niesom si istý ale dalo by sa prejsť do Senca asi, alebo zájdi za hranice a tam sa určite toho bude dať vidieť zažiť viac pokiaľ vieš dáky jazyk
alebo sa hrajte na spionky, vymyslite si pripad a hladanu osobu, napr zena, 40 rokov, cervene vlasy, vlastni psika.. a hladajte po meste taku osobu a ked ju najdete sledujte ju a hrajte sa ze ste fakt tie spionky, zapisujte si a tak.. len pozor aby vas nezbadala to moze byt blbe
ale ten park a tak je fakt najlepsi, ja som najradsej ked je teplo a mozem ist niekam na bicykli, hrat badminton, hadzat si frisbee, kopat si loptu.. alebo sa chodte kupat
v parku sme od 4tej rána, fotili sme vychod slnka a potom fotoshoot takze tak
mám ta rada aj ked ta nepoznam