Ako by ste sa zachovali keby nafotite fotky na ktorych je vidno troska viac pre niekoho komu verite a on ich zverejni?Teraz mi nejde o to ako sa zachovat k tomu cloveku, ale ako k ostatnym ktory na Vás po skole vykrikuju, ked sa dakde zjavite zacnu hovori
@hajzelodkosti aj moje boli a mozno aj ete su na keci..a ty sa zasa netvar ze nevies ako sa tam dostali jej fotky mhmm a ako reagovala ked sa to dozvedela?
Ak také fotky niekto nafotí, tak najprv by si mal veľmi dobre premyslieť, že si ich chce naozaj niekomu poslať. Pretože vždy sa to môže otočiť proti nemu, aj keď to dá neviem komu... A myslím si, že úplne to ignorovať nie je až také jednoduché, no predsa len, asi najlepšie riešenie...
to mas so vsetkymi recami co sa trusia....proste to chce len cas...o pol roka mozno aj menej si na to nikto nespomenie...u nas sa uz takych zomlelo,a potom sa zabudlo,ako na vsetko...ono zase sa stane nieco ine a o tom sa bude rozpravat...ale sprav nieco co by to prebil
treba ih ignorovat....abo si s nimi robit srandu z tych fotiek...chaapes...ked ti budu hovorit ze ta fotka je zla lebo neviem co,tak povedz ze dakujem nabuduce sa to pokusim napravit....a tomu kto to zverejnit poriadne vynadat....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
usmievať sa to že pokrikujú je čistá závisť...najlepšie sa striela z anonymného davu...zakričia usmej sa a pokračuj v činnosti...
@tesfaye veruže asi budem musiet tak ale je to tazke sa tvarit ze ma to nestve...
@sorry som cakala kedy sa tu objavi takato sprava chlapci chlapci
@hajzelodkosti aj moje boli a mozno aj ete su na keci..a ty sa zasa netvar ze nevies ako sa tam dostali jej fotky mhmm a ako reagovala ked sa to dozvedela?
@lucyly sak ja som sa mu aj ukazala