tak ja som jedneho odmietla a neprestal so mnou komunikovat uplne.. je to len o tom aka je ta osoba niekto chce byt aspon kamarat, niekto caka na spravny cas a iny radsej prerusi kontakt..
spravanie sa nedostupne a odmerane mi pride ako primitivny pokus obmedzenej mysle o zvysenie vlastneho spolocenskeho kreditu. Dobre vychovane dievca s dobrymi sposobmi vie muza dostatocne rychlo presunut do pozicie, kde si je vedomy svojho statusu a plne ho respektuje, pricom stale nemoze povedat, ze slecna bola "nedostupna a odmerana".
ty si podľa mňa povieš, že jebeš na ňu, ideš preč, a opiješ sa do kómy. čo do kómy, do triezva ty si proste samostatná kategória, ale až tak prudko racionálne na mňa nepôsobíš
tak ale čo ja viem, veď to sa nedá zovšeobecniť do pár príkladov...
Co je to "skryty suknickar"? Inak ak je ten chalan normalny, tak sa na teba vykasle - minimalne ja mam na praci lepsie veci, ako nahanat dievcata, co ma odmietli, nech uz maju sposoby a vychovanie akekolvek
Ak je to "suknickar classic", zrejme ta bude ohovarat. Nevidim dovod, preco by hocikto normalny mal bojovat o sebestredne dievca, ktore by ho malo natahovat a hrat nejake pochybne hry... Taktiez nevidim uz uplne ziadny dovod, aby sa hocikto akokolvek menil kvoli tomu, ze "sa dievca sprava odmerane"... nezaujem Ako napisal @20.
Ak je ten chalan zufaly, naivny alebo namotany, mozno zacne robit to, co cakas
suknickari sa nezmenia. a ked sa chalan docka odmietnutia, tak to je individualne. niektori sa pokusaju dalej, ini to vzdaju, ini si zase sadnu na kolaje
Stopercentny suhlas. Vobec to nemusi suvisiet s tym, ci je niekto suknickar alebo nie...
Niekedy, ak je clovek naozaj zalubeny, je to tazke, ale moje ego ma nakoniec vzdy s istotou presvedci, ze zo seba nebudem robit blbca a za kazdu cenu za nou doliezat. Treba sa s tym vnutorne vysporiadat a radsej si v takom pripade nerobit klamlive nadeje. Vo vseobecnosti namyslene zeny aj tak vzdy dopadnu najhorsie (minimalne v starobe, ked budu prehodnocovat svoj zivot).
@12pusinka16 nie vzdy sa pretvaruje, ja som sa pre dievca zmenil ale ona si medzitym nasla ineho chalana (trvalo mi to asi stvrt roka)...takze nema zmysel...cele to je o nacasovani- neexistuje ziadne zajtra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
závisí
od
osobnosti
toho
chlapca
ne-zná-šam
zovšeobecňovanie
V skratke? Poviem si, ze je jebnuta a idem prec.
@luc.ka ja som asi prudko racionalny, ze?
ty si podľa mňa povieš, že jebeš na ňu, ideš preč, a opiješ sa do kómy. čo do kómy, do triezva ty si proste samostatná kategória, ale až tak prudko racionálne na mňa nepôsobíš
tak ale čo ja viem, veď to sa nedá zovšeobecniť do pár príkladov...
chceš sa dočkať odmietnutia?
Ak je to "suknickar classic", zrejme ta bude ohovarat. Nevidim dovod, preco by hocikto normalny mal bojovat o sebestredne dievca, ktore by ho malo natahovat a hrat nejake pochybne hry... Taktiez nevidim uz uplne ziadny dovod, aby sa hocikto akokolvek menil kvoli tomu, ze "sa dievca sprava odmerane"... nezaujem Ako napisal @20.
Ak je ten chalan zufaly, naivny alebo namotany, mozno zacne robit to, co cakas
Stopercentny suhlas. Vobec to nemusi suvisiet s tym, ci je niekto suknickar alebo nie...
Niekedy, ak je clovek naozaj zalubeny, je to tazke, ale moje ego ma nakoniec vzdy s istotou presvedci, ze zo seba nebudem robit blbca a za kazdu cenu za nou doliezat. Treba sa s tym vnutorne vysporiadat a radsej si v takom pripade nerobit klamlive nadeje. Vo vseobecnosti namyslene zeny aj tak vzdy dopadnu najhorsie (minimalne v starobe, ked budu prehodnocovat svoj zivot).