pokial viem tak citrón ich troška zosvetlí ale úplne nevem či sa ich zbavíš..ale pehy sú peknéé niekedy mám stavy ked cem byť útla ryšavá zo zelenými očami a pehatým nosom
pieh sa nezbavis su to pigmentove skvrnky a myslim ze sa ich zbavovat ani nemusis pehy su zlate taky mali infantiik.. takzee no stress a hlavne si z toho nerob komplexy..
Ja mám tiež pehy, tiež ich nenávidím! je to iné ked ich máš trochu a ked má niekto pehavý celý ksycht a nemusí sa to zdať každému zlaté ale ja si ich neodstraňujem, všetci hovoria že mi pasuju a mám ich na háku... ale skus petržlen
No ahojte .. ja mám pehy a priznávam sa, boli dni , ked som ich nechcela mať.. ale predsa , nieje to až take hrozné.. Ja som počula , že dobré je si dávať na pehy škoricu s medom.. a ked si to budete potireať na tvár aspoň 15 min za deň, tak to po čase zmiznú. Ale pehy ako celkovo zmiznú v dospelosti, možno že ostanú nejaké malé náznaky , ale bude to oveľa lepšie ako teraz. Myslím soi , žeby ste mali byť radi , že máte pehy, ved málo kto ich má a pritom ľudia s pehami sú pekný (
@staystrong nemyslím si, že pehy miznú v dospelosti ja ich mám tiež a čím som staršia sú čoraz výraznejšie a je ich viac....
Niekomu možno pristanú ale každému nie ako aj mne. Možno kebyže mám zelené oči by to vyzeralo lepšie.... napríklad citronovu štavu som skúšala trochu to pomohlo ale zároven som zistila že som alergická na kyselinu citrónovu a pekne som sa vyhádzala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
navyse si s tym aj pekne vylestis lebku
a podla fotky ich fakt asi nemáš vela fakt na riti asi jak povedal @7
nie všetci majú pehy..tak čo
nezbavuj sa..=D
a ked už sa ich ozaj chceš zbaviť (aj keď je to škoda) tak myslím že existujú dáke mastičky..=D skús sa spýtať tvojej doktorky..
ja mam tiez pehy a ziadna nejavi zaujem tak netusim kde je pravda?
Ten Tvoj sarkazmus mi znovu pripomenul gymnaziálnu éru : )
asi tak... ja mám pehy a žiadny chalan sa po mne ani nepozrie
aspoň čo ja poznám )
Niekomu možno pristanú ale každému nie ako aj mne. Možno kebyže mám zelené oči by to vyzeralo lepšie.... napríklad citronovu štavu som skúšala trochu to pomohlo ale zároven som zistila že som alergická na kyselinu citrónovu a pekne som sa vyhádzala