po 3mesačnom vzťahu som sa rozišla s priatelom pretože bol na mňa posledné týždne hnusný, vkuse sa opíjal, hádali sme sa a klamal mi že niekam nejde, aj tak tam šiel. Jednoducho som mu povedala, že je koniec. On mi ale stále píše smsky, chce sa somnou str
Prípadne povedz nejakému väčšiemu/staršiemu/svalnatejšiemu kamarátovi/bratovi/praktickykomukoľvekmužskéhopohlavia, nech to zahráte tak že teraz chodíš s ním a ani jeden z vás si nepraje aby ťa kontaktoval
@kichasonka ignoraciou to nevyriešiš...sa ho tym nezbavíš...chod s nim von a sa pri ňom až rozplač jak ti ubližuje a že ho nechceš vidieť..a ked tak bude pokračovať tak to bdueš riešiť cez policiu... finito
@kichasonka Je zbabelý, keď sa zmôže jedine na to, aby Ti písal úbohé sms správy. Keby mu na vašom vzťahu naozaj záležalo a chcel by sa k Tebe vrátiť, chcel by sa s Tebou osobne stretnúť/prišiel by za Tebou, porozprávali by ste sa a žiadal by Ťa o odpustenie. To že pije a bol k Tebe zlý je určitý štýl života mladých ľudí (väčšinou stredoškolákov), ktorých to väčšinou raz prejde a potom budú ľutovať ako prežili mladosť. Väčšinou vtedy spravia najviac chýb, ktoré už nejdú vrátiť späť. To že Ti klamal, o tom ani nehovorím aké to je zlé. Keby chcel, tak sa kvôli Tebe zmení, ale jemu viacej vyhovuje ten život, ktorý žije teraz.
Podľa vážnosti situácie povedz o tom rodičom, profesorom na vašej SŠ. A naozaj, jednoducho ho ignoruj, neodpisuj mu na jeho sms správy, vymaž si ho z facebooku...
@kichasonka Pri osobnom styku mu jasne treba povedať, že s ním už nechceš byť a keď sa začne vtierať tak popros nejakého chalapa, nech mu to ručne, stručne vysvetlí ... Hovory ignorovať (nedvíhať) , na sms neodpisovať a rovno ich mazať, FB a iné sociálne siete - blokovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
však @acvd43xa7w
frajerka behá kde chce ja behám kde chcem ....
Lopatu, Kobercovu pasku, ketamin a vrece najlepsie nepremokave.
Blizsie info dam do spravy.
Ak si mu pekne povedala tak ho ignoruj.
Si mladá a dajakým blbcom si nekaz tú mladosť
...ale kyanid je väčšinou fajn
To už radšej ricín
Podľa vážnosti situácie povedz o tom rodičom, profesorom na vašej SŠ. A naozaj, jednoducho ho ignoruj, neodpisuj mu na jeho sms správy, vymaž si ho z facebooku...
gratulujem, ty si si nenasla frajera ale sukromneho detektiva