alebo skor takto: mam priatela uz rok, a strasne ho lubim, alebo skor, som ho lubila.. to, co som predtym pokladala za mile mi ale zacina vadit, a to je totiz to, ze mam pocit, jak keby sa so mnou nevedel otvorene rozpravat.. sme dost rozdielne povahy, al
kasko: len vies, ked sme spolu boli rok, a mam ho fakt rada, tak mi ide aj o zachranenie vztahu.. skor chcem vediet, ako si pomoct bez toho, ze by sme sa mali trapit.. lebo ked sa s nim rozidem, nebudem najstastnejsia, napriek tomu, ze teraz sa citim zle, ale potom sa budem citit zle bez neho..
4.) ked si sa s nim o tom porozpravala a on to envie pochopit tak to nevedie k nicomu a aj tak pride k otmu rozchodu. ... mala by si mu to stale prihovoarat co ti na nom vadi ale ja neviem. Komu niet pomoci tomu niet rady. A rady potom niet ani tomu chalanovi ak to tak je.
... ale ak neustupi a neurobi aj on nieco tak to sa s nim rozides hned. tomu ver.
Ten rok je dost malo na to, aby bol na tebe az moc zavisli..Myslim si ze by si to mala skoncit jednym razom..Nie ho na to len pripravovat..Lebo to bude stale tahsie aj z tvojej strany, ak to naozaj chces mala by si to skrtnut hned..A rozchodom by si mu urcite neublizila...ved vies, ze cas vsetko vyriesi.
Mademoiselleparis : no ti verim...chalan ,moze byt za rok na babe dost zavisly a hlavne taky typ ako je on...poznam to lebo podla tvojho opisu sme si s nim dost podobny...skuste sa o vsetkom normalne porozpravat ci to este ma zmysel alebo nie...ale neviem ci je dobry napad zostavat spolu len za to ze nechcete byt sami a ze ste si na seba zvykli
juraj: ani tak nejde o to, ze sme si na seba zvykli.. ja ho fakt lubim a viem, ze aj on mna sialene.. len mi vadi, ze napriek tomu, ze ma lubi sa mi nedokaze zdoverit.. myslim, ze kazdy ma nejaku chybu a kym ma on len tuto, tak sa s nim nechcem rozchadzat, len neviem, ako to riesit, lebo ma to na jednej strane velmi mrzi a na druhej strane tomu nerozumiem.. a u teba je mile, ze dokazes byt zavisly a vies si to priznat
mademoiselleparis : este jedna vec by ma zaujimala...tvrdis ze sa obaja milujete...tak preco rozmyslas ze ho opustis kvoli takej hluposti ze sa ti nezdovery...ine baby co poznam neopustia chalanov aj ked ich podvadzaju...no ale tie su asi neni normalne
zdoveri, nezdoveri, ide skor o to, akym sposobom sa so mnou rozprava.. jak keby niektore veci nepokladal za vhodne mi povedat.. neviem to lepsie vysvetlit.. mam pocit, ze viazne komunikacia v urcitych chvilach..
takze je to "vyriesene" takto. rozisla som sa s nim, strasne sme na seba nakricali, strasne ma to mrzi a cely den nanho myslim.. a co ma trapi rovnako je, ze som sa kvoli tomu pohadala este aj s najlepsim kamosom, takze teraz sa s tym nemam ani komu zdoverit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a enches mu ublizit a ked vies, ze mu rozchod ublizi ...
clvoek sa uci z vlystnych chyb. Ak sa s nim rozides tak jemu blikne pre co a potom to bdue chciet napravt. Osobne vas dvoch nepoznam
Ale myslim si, ze by si mala prave Ty vediet co je to spravne a naviest sa an spravnu cestu. Vsak si sama pisala, ze si taka akcna. tak to dokaz.
napriek tomu, ze teraz sa citim zle, ale potom sa budem citit zle bez neho..
to je fakt ale to ta casom prejde..
... ale ak neustupi a neurobi aj on nieco tak to sa s nim rozides hned. tomu ver.