Normálne som s nimi vždy platila, aj keď som vyzerala ako najväčšia sociálna, že som vyskladala dve eurá z 10 a 5 centov ... No a čo. Teraz už našťastie hotovosť skoro ani nenosím
začal som si odkladať 1 a 2 centovky... 5 centovku bežne používam na platenie aj v sume 3 eura
ale predtým ked som mal veľa, tak som šiel na vlakovku a tam boli radi za medeňaky
Zbieram ich najprv do nejakej nadoby ..a potom idem menit do stroja ktory to vsetko prepocita ..minule mi vyslo okolo 30 euri ..akurat som mala na nieco potrebne
@sianagirl245 jeej ty si super doprajes mi aby som bol bohaty keby mi kazdy slovak poslal svoje 1-2 centovky ktore nevie vyuzit ja by som sa o ne dobre postaral
Napočítaj si koľko máš a kúp si niečo čo sa zmestí do napočítanej hodnoty... ja som mal napríklad v 1, 2 a 5 centovkách 1 euro a kúpil som si nejaké 2 keksíky za 50 centov.
ja mám teraz cca 16€ v 1,2 a 5 centovkach, uvidime čo s tým spravím nakoniec, zbieram to už asi 5 rokov (pre porovnanie do 3dc horčicového pohára sa zmestí 10€)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Daj ich torpedovi do prasiatka
ale predtým ked som mal veľa, tak som šiel na vlakovku a tam boli radi za medeňaky