Ja viem ze je to trocha debilne forum ale - mam problem s tym ze som sa zamiloval do jedneho dievcata. Vzdy ked ju vidim zmocni sa ma taky divny pocit. Stale sa na nu musim pozerat, stale na nu myslim. Uz ma to stve, ja nechcem byt zamilovany. Poradte.
hmm neznam ... ja som potrebovala 3 rôčky , prešloo to, mala som teraz iného ... takže tá zamilovanosť prešla naňho ... a vo štvrtooook sa o5 vrátila k pôvodnému, ma jebne z toho , ale už to asi nie je ani zamilovanosť ... len ho už nechcem zabiť alebo ani sama neviem
vela casu trav s kamaratom... robte kraviny a tak... to mi vzdy pomohlo a ked toto nezabere tak pracuj....myslim vazne praca ukludnuje a navise rodina ta bude mat rada.....
riadte sa heslom nemilovať láska nemá význam ani pre mna chcela som 1 chodili sme spolu asi 3 dni potom mi dal radšej košom ostali sme len kamárati lebo on si nebol istý citmi takže asi tak xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ách, chýba mi moe staré ja
to s tým musíš chcieť prestať a nenechať to tak,aby ťa to ovladlo.
takych ľudí nechápem,keď nechcem,tak pre to robím všetko predsa,aby to prestalo.