treba si vybrať správnu stravu .. z každého trošku ..nie ani veľmi veľa ani málo .. primerane ...
tak tiež behanie, pre chudnutie je vraj najlepšie plávanie ..a tak .. tiež súhlasím s @jemine .. brušáky ..hm není to zlé ale ani to nejako nepomôže (viem z vlastnej skúsenosti)
@Murcatko .. @Jemino má pravdu .. brušááky su ti nanič .., treba schudnuť a budeš mať kocky atd šetko .. skus ako ti on povedal behať ... alebo v posilke čo su stiacionárne bajky či jak no .. tak na tom bajkuj
ale to behanie len do toho kopca... a na plne obratky nejakych 50 metrou , potom sa vratis dole chôdzou a zas na plne obratky hore, potom zas chôdzou dole a na plne obratky hore , toto opakujes az kim niesi vycerpany ale musi stba tiect pot jak z kybla inak je to k nicomu
@Dconan ako hovoris , ked vies ako cvitit , ja hovorim ze obycajnymy brusakmy veru nespravis kocky... to je akoby si cvicil drepy z 0,5 KG , alebo biceps z 10 gramovou cinkou
musis trebars robit skracovacky na sikmej lavicke a na hrud si polozis trebars 20 KG zavazie , to uz je uplne nieco ine ako obycajne brusaky
@Jemino nemyslim ze zavazie je pri rysovani brucha dolezite - zavazie je dolezite ak planujes naras brusnych svalov ... ked chces kocky chces vyrisovat tuk aby bolo vidno ciste svali - to dociahnes tak ze budes robit velke pocty opakovani aj ked brucho ako celok sa znovu sklada z viacerych casti a je dolezite cvicit vsetko
@Murcatko hmm, ono uplne najlepsieby bolo keby si zacal cvicit celkovy trening ... rysovacku + na chudnutie napriklad pomaha kofein vyskusane ale to je vela roboty ked chce clvoek vyzera dobre ... ale vela stastia
@Dconan no sak teraz si to sam povedal ze velke pocty opakovani preto je to k nicomu... mozem robit 500 brusakov denne a za rok spozorujem malinke pokroky..
@Jemino kto povedal malinke pokroky ? a hovorim otom ze musis brat brucho komplexne ... brusak nieje jediny cvik... ale spravis ako prvy cvik brusaky - skracovacky ked vies co to je dajme tomu 4 serie napr po 40 opakovani ... 2 cvik si das brucho na hrazde napr a 3 si das nieco dalsie a ked to takto bdues robit ako normlany trening co ja viem 2 - 3 krat dotyzdna pravidelne a poctivo sa tomu venovat budes vysledky budes vidiet aj ked je znovu hlupost cvicit iba brucho .. treba cvicit komplet cele telo inac budes vyzerat smiesne
@ Murcatko no tak v prvomrade nejedz sladkosti ziadneho druhu ,jedine horku cokoladu ak by si ale mal az prilis velku chut na sladke potom uz po siestej hodine nepapaj vobec nic ...len pi tekutiny ,nesladeny caj atd ...a jedz castejsie do dna ,radsej menej a pravidelne ako malo a vela ...to je cele schudnes aj viac ako 7 kil ja som schudla 5 kil za 4 mesiace ,cize moja metoda urcite pomaha
@Jemino no medzi brusakom a skracovackou nenajdes nejake priepastne rozdieli
@Murcatko ja na tvojom mieste idem nejaky rysovaci trening ale pre cele telo
ked mas velke brucho tak si skor myslim ze ked nanho pouzijes priamo zamerany cvik - brusak, skracovacky nejake dalsie tak ho vyrysujes skor ako ked budes behat ... tam tiez urcite zapajas urcitou castou aj brucho ale v ovela mensom rozsahu - ale ask ma napr tucne stehna tak nieje beh taky zly napad
No tak, ked chceš schudnúť, tak je dôležité sa dobre stravovať, menšie porcie, približne každé tri hodiny, ale po 6 už by si nemal jesť, ale ak neodoláš, daj si len niečo ľahké Taktiež pi veľa vody v priebehu dna, nie však tak, že vypiješ 2 litre naraz, ale postupne, tiež sa hýb, chod do fitka alebo si chod zacvičiť aerobik, a ked sa rozhodneš behať, tak si zožeň vhodnú obuv - v predajni so športovými vecami ti určite poradia, nebudeš si tak priveľmi zaťažovať klby a behať nemusíš len vonku, ale tiež vo fitku, sú tam na to prístroje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
podla mna , jedine behanim , najdi si nejaky strmy kopec a behan ho z dola hore na plne gule vzdy ked vybehnes sa vrata znova..
brusaky su picovina , tak neodburas skoro nic ani za rok
to ked som robil na vyrysovanie tak zo mna po treningu vzdy uplne tieklo , ale doslova tieklo..
tak to bude asi dobre na tie speky
tak tiež behanie, pre chudnutie je vraj najlepšie plávanie ..a tak .. tiež súhlasím s @jemine .. brušáky ..hm není to zlé ale ani to nejako nepomôže (viem z vlastnej skúsenosti)
tak čo mám teda robiť? boxovací mech nemám
a tie brusaky - jasne ze su na nic... neschudnes absolutne nic
a kocky nespravis preto lebo to je ako keby si cvicil biceps s cinkou ktora vazi 15 deka a dvihol ju milion krat = to je to iste ako brusaky
ale uz som dobra vieš čo? nejedávaj po piatej NIČ pi zelené čaje a 3x denne csi daj behacku po schodoch ( je to dobre na stehna a zadok ale nevadi xD)
@Murcatko brusaky su fajn vec ... nepocuvaj ho - ide oto preco chces schudnut 7 kil ? to mas fakt az take speky ?
musis trebars robit skracovacky na sikmej lavicke a na hrud si polozis trebars 20 KG zavazie , to uz je uplne nieco ine ako obycajne brusaky
a mám také bruško..
kcomu to je ?
a o skracovackach som pisal predtym..
@Murcatko ja na tvojom mieste idem nejaky rysovaci trening ale pre cele telo
ked mas velke brucho tak si skor myslim ze ked nanho pouzijes priamo zamerany cvik - brusak, skracovacky nejake dalsie tak ho vyrysujes skor ako ked budes behat ... tam tiez urcite zapajas urcitou castou aj brucho ale v ovela mensom rozsahu - ale ask ma napr tucne stehna tak nieje beh taky zly napad