tak silvester? asi budem riesit FO jako minuly rok *ROFL* presedim cely den tunak...snad tu niekto triezvy so mnou ostane :d ja nepijem... a potom sa budem cez zatvorene okno s nufkom pozerat vonka na petardy lebo sme lenivi :
opiť sa ? na to nepotrebujem aby bol silvester na silvestra sa radšej prejdem s kamarátmi na námestie, otvoríme si tam šampanské, pripijeme si a ideme k niekomu domov len tak posedieť a niečo popiť. ale že by som chcel stráviť silvester niekde v podniku, to nehrozí. Nenávidím preplnené podniky. Radšej niekde v súkromí a aj to s mierou.
Lol mi deme nachatu... kupil som embééčku bez tp keru ideme nehorazne dojebať a potom zapaliť XD Dost velký sukromný pozemok čiže sapanič nemož nejaky ohnostrojik....chlast a čady
uz ma v plane 2 chaty,ale uvidim na ktoru nakoniec pojdem,pretoze 31. je normalny pracovny den,takze mozno ho stravim este v praci a vecer urcite na chate, s priatelmi,kvalitny reset!
na rok 2008 mam asi take spomienky že: Kamoška pri mne reve lebo akurát ju vtedy opustil priateľ, že som vino porozlieval pod stolom, že som sa bal že mi nejaka petarda vybuchce na hlave, že som na parkete tancoval z dievčatami ktoré sotva poznám, a že obdivovali moje kreácie, ešte sa pamätám ako som sa po námestí kotúľal, a ako som si na vchodových dverách zohol kľúč
__JA som minulý silvester hodil hlavičku o beton winova flaska v ruke rozjebana hlava rozrezany bok to bolo cca 10 00 šel som napohotovosť zašily a žuroval som dalej XD ...ten bok bolel pi pohyboch silno intívnych
jaj Táňa .. za chvilu tu zacni spominať koho čakáte na Velku noc
no planujem .. asi doma dakte s prizemia zavidiet ten krasny vyhlad na ohnostroje..drzat v ruke prskavku a strilat piratov..racej uz nie do smetaku hadzat.. a racej hned odhodit.. nie jak minuly rok ze mi to ostalo v ruke a cely cas ma bolel prst .. potom kukat daco v telke sak zdy je daky program piť detske sampanske.. dufam ze daju zas o 00.20 mrazika.. .. a potom spinkat .. a zvykat si pisat 2009!!!!!
hmm opijat sa v 14?koli zamachoravaniu?dost trapnee....a na silvestra nemam nist na plane to ma este dost casu pripominas mi tie vanocne reklamy hm tak prajem ti prijemnu velku noc
..tak budem asi doma, aj ked ma sesterka vola furt ku nej, robi nejaku "party, budu tam ludia okolo 18...mna to tam jednoducho nebavi, pa primitivnych opitich ludi ...
hcela by osm byt doma, zavolat nejake kamosky, mozno kamosov, pokecali by sme a tak...lenze to sa nikdy nestane, lebo nikdy doma nebudem sama, a nikto z kamosov by ku mne neprisiel ..
ale dufam ze aspon nebudem chora ako minule...ale urcite aspon mama by mohla ist dakde prec
Mám 14 rokov a presne o 2 mesiace a 4 dni sa budem opíjať jak prasa ... Som totižto génius, len to som vám chcela povedať ...
Samozrejme som o tom musela založiť tému a aby to nevyzeralo až príliš hlúpo tak sa aj vás spýtať či sa idete niekam ako správni inteligenti nadrať, aby ste sa potom mohli hanbiť a neuveriteľne smiať na príhodách, ktoré nie sú vôbec vtipné ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a myslim že teba by mali rodicia este radsej priviazať doma retazami o postel.....
ja sa vtedy nepotrebujem ist surne ozrat len kvoli tomu, ze to vtedy robi kazdy
posledny silester 2007 som prespala trosku lebo som bola mierne opita na chate
ale tento najblizsi si uz predstavujem inak urcite vyrazime v blave na nejaku party v klube tych tu bude kopa a kopa na silvestra neham sa prekvapit
och jak fajne bolo
__JA som minulý silvester hodil hlavičku o beton winova flaska v ruke rozjebana hlava rozrezany bok to bolo cca 10 00 šel som napohotovosť zašily a žuroval som dalej XD ...ten bok bolel pi pohyboch silno intívnych
no planujem .. asi doma dakte s prizemia zavidiet ten krasny vyhlad na ohnostroje..drzat v ruke prskavku a strilat piratov..racej uz nie do smetaku hadzat.. a racej hned odhodit.. nie jak minuly rok ze mi to ostalo v ruke a cely cas ma bolel prst .. potom kukat daco v telke sak zdy je daky program piť detske sampanske.. dufam ze daju zas o 00.20 mrazika.. .. a potom spinkat .. a zvykat si pisat 2009!!!!!
hcela by osm byt doma, zavolat nejake kamosky, mozno kamosov, pokecali by sme a tak...lenze to sa nikdy nestane, lebo nikdy doma nebudem sama, a nikto z kamosov by ku mne neprisiel ..
ale dufam ze aspon nebudem chora ako minule...ale urcite aspon mama by mohla ist dakde prec
ale to jeeste vsetko dost daleko...
Samozrejme som o tom musela založiť tému a aby to nevyzeralo až príliš hlúpo tak sa aj vás spýtať či sa idete niekam ako správni inteligenti nadrať, aby ste sa potom mohli hanbiť a neuveriteľne smiať na príhodách, ktoré nie sú vôbec vtipné ...