v prvom rade, neviem či je byť všetkému otvorená to správne miesto na zarábanie si...
ale nie, vážne. len tak za tebou žiadna robota nepríde. sme v dobe, kedy je o pracovné pozície typu brigád veľký záujem a nič okrem toho čo si vypísala nejde tak, že sadnem si a hneď som bohatá...keby sa to dalo, robil by to každý. musíš hľadať, zaujímať sa, listovať v katalógoch, u známych...neviem, či ti tu niekto poradí nejaký dobrý zlepšovák, lebo ľudia aj keby taký majú, tak cudzej osobe neporadia ale tak, zisti si, čo by ťa bavilo, a hľadaj...napr. na to je nejaký portál...ale teraz mi vypadol aký, snáď to tu napíše niekto iný. Chcem tým len povedať, že kým si ju nebudeš sama tvrdo hľadať, tak ju ani nenájdeš. A možno ani vtedy nie. ˇŽivot je nevyspytateľný.
Najviac penazi ziskas bud: ked budes vediet programovat,robit weobve stranky,ked si modelka a podobne. Je toho omnoho viac. Pozri sa na internete a hned sa dozvies
rýchlo zarobené peniaze sú väčšinou z nelegánej až kriminálnej činnosti...tie však nemajú z dlhodobého hľadiska úspech...potom je to klasická práca podľa tvojich momentálnych schopností...ale najlepšie človek urobí ak do seba investuje, či už do vzdelania, alebo do tela - to prinesie dobrý zisk...možno až dlhším časom, ale zaručene...
v opačnom prípade súhlasím s @soraya ak si otvorená všetkému, to ti prinesie slušné peniaze hneď a zaraz...ale je to nemorálne a neetické, nevraviac o nulovej sebaúcte...
No ak si všetkému otvorená tak založ si alebo kúp s.r.o vyber hypotéku 17 mil Kč zaplať prvú splátku aby s toho nebol podvod (basa) ale podmienka a potom máš na výber:
1. posielaj exekútorovi 100kč mesačne aby ti nemohol nič zobrať
2. poprepisuj s.r.o na cigánov
toto sú skutočne rýchlo zarobené peniaze
alebo vyber tiež velkú pôžičku ale kúp za ňu niečo a predaj to drahšie atd
@colt1911 začnem asi nad týmto uvažovať fakt fajný nápad... lebo mám ukončenú aj dobrú školu ,mám aj jazykové znalosti na vysokej úrovni a 4mesiace si neviem nájsť prácu a som brutálne zúfalá... a kurvu ako tu podaktorí písali robiť neplánujem takže začnem kuť pikle nad nejakým tým podvodom
@majamystic Ja som sa bola akurát dnes zaregistrovať v Index Nosluš a v sobotu už aj idem na brigádu do Call centra - 2,66€ na hodinu (idem tam na 5 hodín) :p
@majamystic Nechcem sa tu veľmi rozpisovať okolo toho a nechcem ťa ani nabádať na tzv." trestnú činnosť" (ja by som to nazval národným športom pre "uvedomelejších") ale treba si zvážiť všetky pre a proti a tiež existujú aj bezpečnejšie metódy ale tam potrebuješ už asi aj "obchodného partnera" na ktorého sa dá spolahnúť a tiež netreba zabúdať na to že steny majú uši
Ach, kto by nechcel rýchle peniaze? Pozri, máš obrovskú výhodu, že máš viac ako pätnásť rokov (za predpokladu, že si zadala tvoj skutočný dátum narodenia). Ja mám napríklad len štrnásť. :/ No, moja rada znie: Staň sa kozmetickým poradcom Oriflame (nie je to reklama, s inými značkami nemám skúsenosti). Je to jednoduché. Pravidelne - každé dva týždne si vyzdvihneš objednávku a nové katálogy + môžeš chodiť na školenia, čo by bolo pre teba len plusom. Stačí trochu - nazvyme to - odvahy, či skôr sebaprekonania. Zájdi za kamoškami, známymi, susedmi, ... ponúkni im úž spomínaný katálóg a zbieraj body! Mimochodom získaš - ak sa nemýlim - 30% ceny z každého objednaného produktu tvojimi zákazníčkami/zákazníkmi. A navyše, ak si nájdeš ľudí, ktorí by boli tzv. "pod tebou" (prirovnajme to k pyramíde - by si bola v užšej časti, viac pri vrchu), mala by si provízie aj z predaných produktov nimi . Checkni www.oriflame.sk
Btw, ak by si tie peniaze potrebovala súrne, predaj svoje už nepotrebné veci v bazáre, popr. - ako som čítala na istej anglickej stránke - staň sa profesionálnym hráčom PC hier.
klikacky, ruleta, hiypy, cez to si prejde asi kazdy kto sa rozhodne zarabat online (hoci uz na zaciatku vie ze to nie je najlepsia volba Mne nakoniec ucaroval affiliate, venujem sa mu aktivne uz 3 roky a je to coraz lepsie . Ako zaciatocnik som sa musel vela veci naucit a prave kvoli tomu vela ludi pri tom nevydrzi. Ked hladas nieco co zvladne aj zaciatocnik a v kratkom case to prinesie realne peniaze pozri » uspechvzivote.wix.com/pasivnyprijemon...
najlepšie je asi obchodovanie na Forexe ja sa tomu venujem už dosť dlho ale začinal som na demo učte ktory som mal asi 1 rok až potom som začal z realnymi peniazmi asi najlepši broker unas je mayzus ktory ponuka za aktivitu na fore pekne peniaze (da sa zarobiť 7.5 na SK a CZ fore za den 15 eur na deň + dalšie fora) ktore su prevedene na obchodovanie a každy zisk je hned k dispozicii pri pakovom efekte 1:200 a viac sa v pohode da zarobiť z 10 eur(ktore su zadarmo z fora aj 30 a viac na deň môj propagačny link na sk forum: :
každemu aktivnemu uživatelovy podomnov posielam každy utorok podrobnu analizu EUR/USD (na vyžiadanie) mam iba podmienku prispievať minimalne 20 prispevkami na den na cz a sk fore
Dobrý deň, pokiaľ naozaj hľadáte serióznu prácu, ktorá sa dá vykonávať aj doma dokonca aj popri starostlivosti o deti tak Vám odporúčam pozrieť si moju stránku www.vema.pleja.tv Všetko sú to nezáväzné informácie. Ide o americkú spoločnosť FFI, ktorá je na trhu 8 rokov a momentálne je vo vyše 230 krajinách sveta. Je to seriózne podnikanie no vďaka systému www.vema.pleja.tv je možné vykonávať ju aj z pohodlia domova. Ja pracujem 8 mesiacov a zarobil som už omnoho viac ako v klasickom zamestnaní. Takisto poznám veľké množstvo podnikateľov, či aj chudobných ľudí, ktorí si naozaj zmenili život. Pokiaľ máte nejaké otázky, alebo nejasnosti môžete ma kľudne kontaktovať. Na tej stránke po prihlásení nájdete moje kontakty.
Je nové zarábanie peňazí cez internet.
Ide o to ze zarabate po hodine, stačí mat Zapnutú jednu stránku a zarabate.
Zárobok je veľmi maly, ale ked niekoho pozvete aby si tak tiež zarábal, tak bude zarabat za vás,...
Zárobok je podľa toho ako sa Vám darí, ked sa Vám bude dariť tak môžte zarobiť aj 500 dolarov mesačne.
Píšte na lords.svk@gmail.com
Zarobiť sa da aj hranim strategicko-ekonomickej hry možte to hrať pre zabavu alebo aj pre peniaze princip hry je velmi jednoduchy spočiatku su zarobky male ale den čo den sa vaše prijmi zvyšuju je len na vas kolko vašim hranim vytiahnete bol by som rad keby ste sa zaregistroval pod moj odkaz mne by to trochu pomohlo a keby ste niečo nevedeli stači napisat odkaz na stranku je » www.marketglory.com/strategygame/ja...
Je velmi vela moznosti pre zarobok aj mimo zamestnania, alebo podnikania. Ale zalezi co myslis pod tym zarobit. Jednorazovo? A kolko penazi? Ked ta zaujimaju moznosti tak pozri na » www.akozarobit.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Pozerať na nete pracovné ponuky, čítať inzertné noviny, pýtať sa známych....
ale nie, vážne. len tak za tebou žiadna robota nepríde. sme v dobe, kedy je o pracovné pozície typu brigád veľký záujem a nič okrem toho čo si vypísala nejde tak, že sadnem si a hneď som bohatá...keby sa to dalo, robil by to každý. musíš hľadať, zaujímať sa, listovať v katalógoch, u známych...neviem, či ti tu niekto poradí nejaký dobrý zlepšovák, lebo ľudia aj keby taký majú, tak cudzej osobe neporadia ale tak, zisti si, čo by ťa bavilo, a hľadaj...napr. na to je nejaký portál...ale teraz mi vypadol aký, snáď to tu napíše niekto iný. Chcem tým len povedať, že kým si ju nebudeš sama tvrdo hľadať, tak ju ani nenájdeš. A možno ani vtedy nie. ˇŽivot je nevyspytateľný.
v opačnom prípade súhlasím s @soraya ak si otvorená všetkému, to ti prinesie slušné peniaze hneď a zaraz...ale je to nemorálne a neetické, nevraviac o nulovej sebaúcte...
1. posielaj exekútorovi 100kč mesačne aby ti nemohol nič zobrať
2. poprepisuj s.r.o na cigánov
toto sú skutočne rýchlo zarobené peniaze
alebo vyber tiež velkú pôžičku ale kúp za ňu niečo a predaj to drahšie atd
akurát s tým,že som to bola hlavne JA čo pobehala celú halu a prihovárala sa chabo po slovensky maďarom
a o poľštine ani nevravím
no hej ty máš lepšie komunikačné schopnosti a nezľaknú sa ťa narozdiel odo mňa
lenže nabudúce mi môžeš povedať či sú z Maďarska,Poľska či z kade nech im tam nehovorím po slovensky!
nepýtala si sa
www.revolucni-prijem.cz/1CC368
Btw, ak by si tie peniaze potrebovala súrne, predaj svoje už nepotrebné veci v bazáre, popr. - ako som čítala na istej anglickej stránke - staň sa profesionálnym hráčom PC hier.
klikacky, ruleta, hiypy, cez to si prejde asi kazdy kto sa rozhodne zarabat online (hoci uz na zaciatku vie ze to nie je najlepsia volba Mne nakoniec ucaroval affiliate, venujem sa mu aktivne uz 3 roky a je to coraz lepsie . Ako zaciatocnik som sa musel vela veci naucit a prave kvoli tomu vela ludi pri tom nevydrzi. Ked hladas nieco co zvladne aj zaciatocnik a v kratkom case to prinesie realne peniaze pozri » uspechvzivote.wix.com/pasivnyprijemon...
tinyurl.com/lf6yjkm
» www.mayzus.sk/forum/member.ph... a na cz forum: :
» www.mayzus.cz/forum/member.ph... ak sa zaregistrujete cez tento link budete dostavať za každy prispevok 0,25 eur a ja za vaš 0,05 eur
Ide o to ze zarabate po hodine, stačí mat Zapnutú jednu stránku a zarabate.
Zárobok je veľmi maly, ale ked niekoho pozvete aby si tak tiež zarábal, tak bude zarabat za vás,...
Zárobok je podľa toho ako sa Vám darí, ked sa Vám bude dariť tak môžte zarobiť aj 500 dolarov mesačne.
Píšte na lords.svk@gmail.com
Môžeš kliknúť za deň na 19 reklám a máš 10 pokusov na kolese. Nemusíš za nič platiť.
LINK:
Mám aj jeden spôsob ako dobre zarobit cez mobil nemusíš tam za nič platiť.
LINK:
za to vyplácajú na tejto appke pre IOS a Android:
Ja som tu zarobil už celkom fajny peniaz..ale musi sa ti aj pošťastiť treba skúšať...
A NENI NUTNY VKLAD!
Ja napríklad predávam na eBay. Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog » www.predavamenaebay.sk/... a prečítajte si nejaké články o tom.