Takže potrebujem si dobiť kredit, no neviem jak , nemám tu blízo bankomat, skúšala som cez net ale neviem čo majú na mysli pod tými údajmi ako napr. "identif.číslo, Heslo, Pin" rozumiem tomu ale neviem čoho heslo, čoho pin atd..bla
@drobec186 tak sa prihlas do vub internet bankingu a tam mas hned ze dobit kredit, vyberes si operatora a presmeruje ta to a tam to mas uplne primitivne, preto som sa smiala lebo par krat som si kredit dobijala a nechapem, co sa tam nedalo chapat
@denisska To zistím tie veci, ale teraz momentálne to tu nemám takže musím to nájsť ....No jasné keby mám v banke založený účet a vlastním kartu a používam ju tak by som určite vedela čo po mne chcú, ale kredit mám prvá raz v živote, účet nemám tak neviem ako mám tomu rozumieť keď neviem čo to je tam no. no idem to skúsiť
vlastne este je treti, chod na pokec, napis na sklo /ak to tam este vobec je/ ze kto ti dobije kredit tomu posles fotku holych ceciek a mozno sa ani nenazdas a budes mat kreditu az az
@denisska ja som to robila s nou, cez net orange web lenže nevedeli sme aké údaje tam tréba ktoré kam napísať moja mama net nepoužíva takže ona to nevedela vôbec a tie všetky veci si nepamätá načo. Stači že vie pin k účtu. Ani ja neviem svoj puk kod stačí mi pin takže sme nevedeli a trébalo to nájsť v papieroch len neviem kde sú. Ale už sme to spravili.
@moonbeam tú tretiu možnosť poznám stávalo sa mi to často ale už som radši z pokecu nadobro odišla nie je to tam čisté! ..Už to mám dobité no ale netm i k tomu nepomohol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
1. cez internet banking
2. cez stranku operatora + platobna karta
2.daj si nejaku sexualnu foto
3.čakaj kym ti napiše nejaky uchyl ktorý ti dobije kredit za chvilku na skype
4.čakaj kym ti dobije kredit