vzdy aj motivacny ale vzdy jak sa mi ozvu tak sa na nich vydrbem pracu co mam teraz ak sa to pracou da nazvat a pracu co v blizkej buducnosti budem mat mam po znamosti... ani som sa nepytala a len tak mi to podlo do narucia ja mam stastie jak nikto
profesia.sk do troch dni som mala pracu ale len brigadu na leto takze to nebol nejaky problem. v zivotopise mam vsetko vzdelanie, doplnkove kurzy, pracovne skusenosti a tak no, normalka motivacny nemam a neposielam
a ide to aj bez znamosti, moj sikovny frajer si cez profesiu nasiel pracu v odbore do tyzdna po tom co zacal hladat a to ho vybrali spomedzi 77 ludi, som strasne hrda!
2 krát som hľadal vždy cez profesiu... do 3 dni som mal navýber zo 4roch ponúk motivačný neposielam... aj tak všetkým ide o skúsenosti. . O prax... na druhom mieste je jazyk a na treťom škola
dal som si inzerát do novín, zatiaľ to nie je isté a ešte som poslal životopis na stránku kariéra, kde sa mi po chvíli ozvali, ale ešte neviem, či sú to isté roboty...zajtra mám 1 pohovor a snáď, keby toto nevyšlo, sa mi ozve ten chlap ohľadom prvej brigády...ale najradšej by som bol, ak by to bola tá druhá, lebo tam by potom rátali so mnou aj do budúcna a tak no
Ja som bol zamestnany len raz (neratam ine formy prace) na kamosove odporucanie. Ked ma clovek know how, tak si casom dokaze vytvorit siet ludi, cez ktorych sa vzdy dostane k praci.
@samtord neviem ako v inych oboroch, ale v IT samozrejme na nete na konferenciach, roznych IT stretnutiach atd.. A samozrejme aj cez predchadzajucich klientov, ktori ked su spokojni, tak odporucaju dalej...
V pripade inych odveti tiez asi hlavne na nete a na roznych specialne zameranych spolocenskych akciach.
Rozposlal som mrte veľa životopisov, posielal som všade tam, kde bola aspoň minimálna šanca (niekedy aj kde šanca nebola žiadna) na prijatie, a práca by ma bavila.
Nakoniec sa mi začali firmy aj ozývať, bolo zopár lepších pohovorov, zopár horších, ... (konkrétne 1 lepší a 4 horšie)
A potom motyka vystrelila a zobrali ma na miesto, o ktorom som si myslel, že nemám skoro žiadnu šancu sa tam dostať a na pohovore som tiež neexceloval, keďže bol celý v AJ. Potešilo
A celkom ma prekvapilo, že o týždeň mi volala iná personalistka z rovnakej firmy, no ohľadom inej prac. pozície, na ktorú som sa tiež hlásil (ani som o tom nevedel), no to som už ale odmietol Potešilo ale aj to
Pred tým taktiež profesia, prípadne FB, služby personálnych agentúr a miesta, ktoré mi poradili kamaráti.
A napr. jednu prácu som si našiel proste tak, že som videl týpka pri práci, páčila sa mi jeho pracovná náplň a proste som sa ho spýtal, či by sa práca nenašla aj pre mňa.
Motivačný list som posielal len raz, potom nasledovalo vypracovanie skúšobnej úlohy, ktorú som robil asi 2 dni, zobrali ma (išlo o neplatený mesačný internship a po mesiaci plat). Firma sa mi ale nepáčila, tak som tam bol len raz.
cez profesiu
alebo pisem do firiem, kam by som chcela ist na absolventsku
motivacny posielam, keď ho pytaju, ziadost by sa mala posielat vzdy
nasla som si uz aj tak, ze ma priamo oslovil zamestnavatel na test zadanie
a v CV mam vsetko... proste vzdelanie, kurzy vseliake, jazyky, pc skills a tak...
však si vygúgli nejaké vzory
netuším čo to boli za stránky ale do dvoch dní bol pohovor a potom do dvoch nástup. a v tej deň som bola aj na druhý pohovor aj tam ma zobrali ale tak tri roboty by už potrebovali 48 hodinový deň keďže v tej druhej robote bola 10 hodinová pracovná doba O.o
Posielať ziadosti je skoro zbytočné, keď uvidia že absolvent rovno to hodia do koša , treba chodiť aj osobne na tie pohovory, ale úplne najlepšie sú v dnešnej dobe znamosti
GOOGLE, serCV mam na tri ap ol strany sicze mam tam tooh dost. vzdelanie, pracovne skusenosti, certifikaty, prjekty seminare, schopnosti, jazyky, ine kompetenice... proste vsetk oco by ma mohlo trochu vylepsit
posledne tak, že sa ku mne náhodou dostalo, že kaviareň, kde som robila, kúpil môj známy. tak som sa mu ozvala, že mu môžem o priestore čo to povedať a poradiť, pokecali sme, povedala som mu, že mu tam chcem robiť provozní a on, že bude rád, lebo sa v tom očividne vyznám a tak.
známosti sú sice dôležité, ale najdôležitejšie je niečo vedieť a predať sa.
Už ani neviem, čo mám v životopise. Motivačný list neposielam, vlastne ani životopis
Po obhajobe diplomovky za mnou prišiel oponent, či u nich nechcem robiť. Chcel som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
možno pamätám, už nechcem sa vrátiť.
a ked som si nasla, tak zase len na profesii
V pripade inych odveti tiez asi hlavne na nete a na roznych specialne zameranych spolocenskych akciach.
Nakoniec sa mi začali firmy aj ozývať, bolo zopár lepších pohovorov, zopár horších, ... (konkrétne 1 lepší a 4 horšie)
A potom motyka vystrelila a zobrali ma na miesto, o ktorom som si myslel, že nemám skoro žiadnu šancu sa tam dostať a na pohovore som tiež neexceloval, keďže bol celý v AJ. Potešilo
A celkom ma prekvapilo, že o týždeň mi volala iná personalistka z rovnakej firmy, no ohľadom inej prac. pozície, na ktorú som sa tiež hlásil (ani som o tom nevedel), no to som už ale odmietol Potešilo ale aj to
Pred tým taktiež profesia, prípadne FB, služby personálnych agentúr a miesta, ktoré mi poradili kamaráti.
A napr. jednu prácu som si našiel proste tak, že som videl týpka pri práci, páčila sa mi jeho pracovná náplň a proste som sa ho spýtal, či by sa práca nenašla aj pre mňa.
Motivačný list som posielal len raz, potom nasledovalo vypracovanie skúšobnej úlohy, ktorú som robil asi 2 dni, zobrali ma (išlo o neplatený mesačný internship a po mesiaci plat). Firma sa mi ale nepáčila, tak som tam bol len raz.
alebo pisem do firiem, kam by som chcela ist na absolventsku
motivacny posielam, keď ho pytaju, ziadost by sa mala posielat vzdy
nasla som si uz aj tak, ze ma priamo oslovil zamestnavatel na test zadanie
a v CV mam vsetko... proste vzdelanie, kurzy vseliake, jazyky, pc skills a tak...
však si vygúgli nejaké vzory
posielam to co si odo mna pytaju
známosti sú sice dôležité, ale najdôležitejšie je niečo vedieť a predať sa.
Po obhajobe diplomovky za mnou prišiel oponent, či u nich nechcem robiť. Chcel som