Ahojte, chcem sa s vami podeliť o zaujímavú stránku www.workingpark.com. Je to portál kde si môžete vytvoriť pracovný profil, napísať čo, kde a kedy chcete robiť. Firmy si vás vedia vyhľadať a osloviť. Ja som si vytvorila profil asistentky a dnes ma už aj
nikto normálny ti neuverí že keď niekto zdvihne riť a ide sa pýtať o prácu si ju nezoženie skôr ako niekto kto si doma vytvorí profil na pofidérnej stránke...... ale podľa toho čo v poslednom čase čígtam vo fórach, tak len do toho, slováci sú aj tak strašne sprostý národ
Vidíš chodiť od dverí k dverám a klopať o prácu ma ešte nenapadlo, ale díky za tip, vyskúšam na budúce. Veľká škoda, že aj naša generácia je totálne nakazená negativizmom, bez chuti zmeniť zaužívané pravidlá, bez štipky nadšenia a odhodlania (samozrejme česť výnimkám), tak ostaneme aj naďalej "strašne sprostý národ", škoda že ho tvoríme my sami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov