Cawte vsetci, mam jednu otazku. mam skoro 15 rokov a este som nemala chalana. ostatne dievcata uz davno mali a ja este nie. je mnoho chalanov ktory sa mi pacia a s jednym aj trochu flirtujem ale neviem ci ma o mna zaujem. a navies keby sa mi postastilo a
vieš čo nehľadaj myslím to vážne. Ono to príde samo, keď bude treba. Ja mám 16 a tiež nemám chalana. (a už mi to aj lezie krkom pomaly) ale nechcem sa rozbehnúť k prvému, komu sa páčim. Po prvé: nemá to význam ... po druhé: časom by sa to rozpadlo a po tretie: proste ma takéto vzťahy neberú
sestra konečne prestala "hľadať" a až potom niekoho našla.. a podla mňa v tom vážne niečo bude ... a ešte k tomu si mladá takže nemusíš ísť hrr do vzťahu
súhlasím s @katuska8808 si ešte mladá, no a čo, že tvoje kamošky už niekoho mali a ty nie? Aj tak ešte si toľko vytrpíš pre lásku kým nájdeš toho pravého že až, radšej sa uč ako by si mala riešiť chalanov
You´ve gotta be kidding me. A čo, že nemáš chalana? Ak chceš chalana len preto, že "ostatné už všetky mali chalana" tak ti poviem krutú vec - nie si na to zrelá. Čo chceš byť ako tie vygumované opice z Hotel Paradise? Len si rýchlo nájsť pár a nestarať sa o nič iné.
a je to tu zase a hlavne nezabudni hneď ako si niekoho nájdeš, to povedať každému koho stretneš, ale ako prvé to musíš povedať mamke a tatkovi, lebo sa s tebou rozíde tieto fóra ma vždy vedia tak pobaviť
prestaň hladať partnera, začni sa zabávať s partnermi, provokuj ich svojim telom, zvodnými pohľadomi a zaručujem ti že 15-násť ročný chalani po tebe budú doslova slintať...
P.S.: nakoniec ešte jedna vec, provokuj, no nerozdávaj sa (staň sa dostupnou len pre toho, ktorý ťa skutočne priťahuje a zásadne mu nikdy nedaj všetko hneď na prvom rande...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
no bože, je tam toho, tak si ešte počkaj, len nebuď zúfalá, lebo sa ti budú všetci chalani vyhýbať... snáď sa chápeme
sestra konečne prestala "hľadať" a až potom niekoho našla.. a podla mňa v tom vážne niečo bude ... a ešte k tomu si mladá takže nemusíš ísť hrr do vzťahu
Diki
V 14tich rokoch mu ukáž chacharu a máš ho
a je to tu zase a hlavne nezabudni hneď ako si niekoho nájdeš, to povedať každému koho stretneš, ale ako prvé to musíš povedať mamke a tatkovi, lebo sa s tebou rozíde tieto fóra ma vždy vedia tak pobaviť
"Mám 14 rokov a žiadne prsia.Bude to tým,že spím na bruchu?"
Milé Bravo,keď ma môj chalan bozkáva a masíruje na prsiach mám mokré gaťky. Je možné,že mám vodu v pľúcach?
Skús napísať tam,isto ti poradia
to tam váždne píšu...?
@kungfupanda
prestaň hladať partnera, začni sa zabávať s partnermi, provokuj ich svojim telom, zvodnými pohľadomi a zaručujem ti že 15-násť ročný chalani po tebe budú doslova slintať...
P.S.: nakoniec ešte jedna vec, provokuj, no nerozdávaj sa (staň sa dostupnou len pre toho, ktorý ťa skutočne priťahuje a zásadne mu nikdy nedaj všetko hneď na prvom rande...)
máš 15-násť viac vedieť zatial nepotrebuješ...