chod na taku co ta bavi robit, ked ta bavi vysedavat v bare a fajcit tak na nejaku ucnovku kde za 3 roky budes vybavena a mozes zase robit co ta bavi... fajcit
fajcit a vysedavat v bare to ma vobec nebavi!....len ide o to ze aj keby som chcela robit to co ma bavi tak taka stredna skola na slovensku neexistuje...
@ Majuskasl : ber gympel, si tam 4 roky, nic nerobis, nic ta nenaucia a potom hura na VS...
@ S1m0nk41 : ja si nemyslim ze si urobila blbost... zober si to takto: perfektne si sa naucila CJ, teda ak sa nedostanes na VS alebo si nenajdes pracu v SR, mozes vypadnut von, nestratis sa... v dnesnom svete ak vies CJ tak si jednou nohou zavodou..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale keď sama nevieš čo by si chcela robiť tak to bude asi problém
-Viem-podla toho si vyberiem školu
-Neviem-gymnázium
Ak nie gymnázium,niečo všeobecné a potom si vyberieš výšku
-Ak nie výšku tak začni rozmýšlať
A toto sme robili v škole,sú tam fajn testy :
» www.povolania.eu/main/main.aspx?...
@ S1m0nk41 : ja si nemyslim ze si urobila blbost... zober si to takto: perfektne si sa naucila CJ, teda ak sa nedostanes na VS alebo si nenajdes pracu v SR, mozes vypadnut von, nestratis sa... v dnesnom svete ak vies CJ tak si jednou nohou zavodou..
@ Carrot55 : gYmnazium more gYmnazium
A nezabudajte na pravidlo:
NAJPRV STUDUJES CO SI NECHCEL, POTOM ROBIS CO SI NESTUDOVAL...
(zatial mi to kazdy absolvent VS potvrdil... live priklad - moji fotrovci)