to že chlapec, s ktorým sa pravidelne stretávam, píšem si s ním a tak mi dáva najavo, že má o mňa záujem len rečami, slovami, ale niekedy mi nedá ani pusu, neobíme ma, nechytí ma za ruku. Pripadám si čudne keď to stále necháva na mne a ja by som chcela aj
@stodvacinkar napísala som, že sa cítim čudne keď všetko necháva iba na mne. Chcela by som aby mal trošku záujem o mňa aj on teda ževraj má ale keby mi to nejak ukázal, že ho má
@aguri500 žartoval som tak to máš pravdu tiež to nechápem ale ako pozerám hore tak to niektorým holkám nevadím ale poznám aj baby také .. osobne som jednu takú mal a to sa fakt nedalo vydržať
@vast co ty mas s tym "kazdi"? tak ale obdivujem ho... mne ked sa nejaka baba paci, furt ju musim objimat a vychytavat jak chuj, nech sa akokolvek branim. to su ciste pudy. a taqelmi by som chcel byt taky chladny typek!
@antifunebracka kazdi sme ini predsa -.-" to s tym mam, nemusis ho hned zatratit ze to hra, pritom to moze mysliet uprimne, to co preziva nemusi poznat a moze sa fakt hanbit
vidis a to je tvoj pohlad, ty by si na vsetko hned isiel z prudka, mozno to ma svoje caro nevypalcovat zensku na prvom stretku, vies.
Aj môj bol zo začiatku chvílu taký, že som mala pocit, že musím byť ja tá iniciatívnejšia. Našťastie sa to v tej správnej chvíle zmenilo . Určite sa len hanbí a časom to pôjde všetko jak má, náhodou to je zlaté
Tak mu to povedz priamo...."Buď ma zneužiješ alebo chod do prdele!!!" =D keď som mal prvé dievčatá tak som bol aj ja trochu nesmelí ale už zomňa dostatočné hovado najme keď sa bavím na tom keď sa zobudím vedľa nejakej 23 ročnej ženy a poviem jej koľko mám rokov
Tak ak patrí k tým hanblivejším tak je samozrejmé, že sa pri tebe hanbí ešte viac, lebo sa bojí, že niečo pokazí-scenár ako vyšitý. Daj mu pocítiť,že sa pri tebe môže úplne uvoľniť prípadne buď mierne hriešna-vylož si to ako chceš a ukáž mu, že nemá dôvod byť hanblivý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ženy, šak emancipácia, ňe?
aj moj taky bol, tiez som musela byt ta iniciativnejsia
Ver mi, nič horšie ako sa roky plácať vo vzťahu, kde ani jeden nemá odvahu na prvý krok.
narozprával by som... ale to je tak všetko
vidis a to je tvoj pohlad, ty by si na vsetko hned isiel z prudka, mozno to ma svoje caro nevypalcovat zensku na prvom stretku, vies.
dobre ze je chalan taky hanblivy jak je
pridu aj horsie momenty, pri ktorych ti bude virit hlavou nekonecne mnozstvo myslienok. ale odpovede ti nik neda, no cez to sa treba preniest
co ti mozem povedat? tak to normalne na neho skus a ked utečie tak asi nič
@19 hovori baba ktoru nik nechce
@27 hej!