no praveze nemam svedkov a neobliekam sa jak kurva to urcite nie ale on ma den predtym videl ako sa drzim s mojim frajerom za ruku ako nexapem co je na tom a na druhy den mi povedal v skole na xodbe ze som kurva a riaditel s tym nic nespravi lebo urcite radsej bude verit ucitelovi nez nejakej ziacke
u nas zas jedna profacka nakricalal na spoluziacku ze je krava sprosta...no, kebyze je to z nejakej priciny tak je v poho..ale celkom aj pravdu mala...ako ja by som sa rozrevala a potom by som dala reakciu... ---od hnevu!!
mojmu spoluziakovi jedna profka nemciny povedala ze je buzerant....a on to povedal matke a tu profku vyhodili...a predtym este ako odisla zo skoly nam vsetkym pocapala 5-ky..bolo to kvoli tomu ,,akoze,, nedavame pozor...ale kazdemu???kazdy sme sa zhodli na tom ze to bolo kvoli tomu ze sme boli ako jeho svedkovia..
a teraz k teme...mozno to bude nejaky ziarlivostny kokotny pedofilny ucitel co po tebe urcite ide..a kedze videl ze mas frajera sa brutalne nasral...
aj tak..povec to mame alebo dakomu z rodicov,a nech sa to dozvie aj riaditel..
Heh, zvykajte si krista. Si myslite ze s vami budu v zivote jednat v rukavickach? Sa spametajte. Na VS sa o secko starate sami. Ked nedojdes na skusku vcas tvoja chyba, ked nedoneses semestralku nacas, tvoja chyba. A v zivote ta poslu do pice este milion krat a kurva nebudes len raz...
Typek: nepoznas nasu skolu tak nehovor. Uz 2 krat spisali proti nasej matikarke peticiu a 2 krat ju vedenie skoli zamietlo a potom ta matikarka s tou triedou narobila take poriadky ze vacsina z nich poprepadavala, zvysny odisli na ine skoly a ti co neprepadli tak to boli kokotkovia co sa jej pchali do riti..
majlos: ale tu ide o ten uspokojujuci pocit dostat debila na lopatky ... tommyhot: vzdy sa da nieco podniknut len tomu treba venovat cas a usilie to je moj nazor ...
No a co je na tom zle? Ziaci nazyvaju profakov, ze su to kokoti pojebany a, ze neviem este aky su.
Nas majster mimochodm najlepsie clovek asi koho poznam, nam vravi, ze sme debili. Alebo, ze pocuvame same picvoiny a kokotiny, ze ak sa nebudeme ucit budeme jebnuty ako bedna gitu.
Taktiez po nas nadava a bereme to s humorom a snazime sa ho presvedcit o tom, ze nema pravdu.
A aj tak dokaz je potrebny. Mozete si to vymysliet to moze on povedat.
V tomto priznavam pravdu aj Tommyhotovi. Spravite proti nemu krok a on vam znici znamyk na vysvecku. Podotykam nerobit nic!!!!! A nefnukat
Majlos: to mas sice pravdu ale on si to nema co dovolit povedat, a ma pravo to oznamit, keby jej to niekto povedal v sukromnom zivote je to ine ale v skole sa to nerobi.
presne, nemal ti to právo povedať. Ale podla mna nato kasli, lebo fakt tazko uspejes. Ale ak ta to tak veľmi trápi, tak ho daj zmlátiť dajakými kamosmi
tommyhot:ako si myslel to s tymi strednymi a zakladnymi?myslis ze kde je to lahsie??bo ja som na strednej(teda gympel lepsie povedane),a myslis ze tam je to lahsie?alebo prave naopak?
teda myslim ze nech je to uz kde chce..ucitelia by sa praveze nemali takto spravat...lebo ucia decka ktore by si mali z nich brat priklady...a potom???tie decka to budu po nich opakovat??aspon ked su v ,,praci ,, nech sa spravaju slusne..potom ked vyjdu za areal skoly nech sa uz spravaju ako chcu....
a ked vam ucitelia povedia ze ste sprosti alebo debili myslim ze to nie je az take strasne(mozno maju aj pravdu).ale uz ked pouziju horsie nadavky ako-kurva,pica,kokot,jebnuty..a pod.....s tym by sa uz malo nieco robit.aspon rodicia by to vedet mohli.
Kleo0511: sry myslel som ze si este na zakladke sa mi zda ze v 15 sa na strednu este nechodi? Myslel som ze ucitelov pre zakladnu skolu je plna rit, ale pre strednu az tak moc nie a nie kazda skola si moze dovolit vyhadzovat ucitelov..
tommyhot:mno jo...ale ja som na osemrocnom gympli..(v podstate taka stredna... )
mno jo nemoze si kazda skola dovolit vyhadzovat....u nas je to tak ze ucitelky odchadzaju same ..ale malokedy sa stane ze ich vyhodia.....som uz pät rokov na gympli a na nemine sa nam kazdy rok meni profacka....a na anglictine tiez!!prave jazyky ktore by sme mali dobre vedet...ich nevieme nijako..lebo si nevieme zvyknut na stale menenie ucitelov.
Neviem ale nejako sa mi nechce verit ze by proste ta zavolal ze Hej ty tam hej ty ano ty kurva k tabuly. Alebo sedite on vam daco prednasa a zrazu sa na teba pozrie a ze kurva proste vytrhnute z kontextu tak aby si ty bola ta dobra a on ten zly
No síce mi triedna nepowedala,že som kurwa,ale po škole rozširowala,že som tehotná...Preto som zo školy odišla...A teraz mám pokoj...A môj priateľ si to s ňow eče k tomu wybawil...
UCITEL SI TO NEMOZE DOVOLIT.KEBY CHÁPAL, AKÝ JE ÚCEL JEHO POVOLANIA, ŠLO BY MU, ABY SI VŠETKO CHÁPALA, ABY SI MALA SPRÁVNU VÝCHOVU, NO TAKÝM SPôSOBOM IBA UKÁZAL NESPRÁVNU CESTU K DOSPELOSTI.
Tommyhot, ak spisujete peticiu a skola vam ju zamietne treba ist na prislusne urady. Tam uz su neni tak zaujaty, a aj ako keby chceli, tie urady uz su viac sledovane a musia robit pod natlakom.
Ale k teme, toto sa mi paci na detoch. Toto som uz pocul milionkrat, pride s tym niekam a zacne rozpravat sak som nic nerobila. Toto rozpravaju vseci, JA SOM NIC NEROBIL A DAL MI 5tku ze VYRUSUJEM, ja som nic, ja som nic.
Pride Ucitel do satne kde je nafajcene, je tam jeden student, smrdi mu s chrapiny a on ja som nefajcil ja som nefajcil, on si to vymyslel. Tam uz bolo nafajcene.
Neopeknuj sa, urcite mal na to nejaky dovod. A aj keby ty to povedal, mala si mu povedat ty kokot a ist prec. No co. To je toho, ako majlos povedal vzivote ta este tolkokrat poslu do pice, tolko krat padnes na hubu ze az. Takze taketo veci by som bral jednim uchom dnu druhym von.
ako dobre ved berem viem ze zivot nie je prexdzka ruzovou zahradou lenze on je ucitel a on si to nemoze dovolit ale ako keby mu to hned vratim a tak ako on mne povedal ze som kurva ja som ho mohla poslat do pice a ete by som z toho najhorsie vzisla ja .len ked zmaturujem tak mu pride odovzdat maly pozdrav-kopanec medzi nohy
Myslim ze by to spravil raz a naposledy....u nas jedna profka vyfackala studentku, ale ved si to aj pekne odskakala (profka) zase OD TIAL - PO TIAL! ale nenechaj to tak....aj ked ti to nikto v skole neuveri, da sa to riesit rozne len ci mas na to cas
Ako som povedal, este v zivote uvidis tolko nespravodlyvych veci.
Napriklad s policajtami, tiez by nas mali chranit a clovek ked ich potrebuju su tu neni. Ked ta niekto prepadne, vykrade ty auto, byt, znasilni ta a co ja viem co im to je sumafuk, ale ak si nezapnes pas uz si v prdeli.
To bol len priklad, takto to je z mnohymi vecmi. S tym treba bojovat nazivo nie na fore. Tu nic nevyriesis
Na zakladnej som aj ja dostal poriadnu facku od ucitela, ale to som bol mlady a sprosty a nic som z toho nerobil, som si povedal, ze sak som si asi zasluzil. A na strednej tiez bol ucitel ktory neraz dal niekomu facku. Ale on dal vzdy vybrat - bud 5ka alebo taky "jemny" pohlavok. A ked si niekto nemohol dovolit dalsiu 5ku, tak mu nic ine neostavalo Mal to dobre premyslene
A kebyze ma nejaky ucitel nazve nejakym vulgarizmom, tak mu to asi vratim, a nikam by som to dalej neposuval. Niekedy staci tomu cloveku ukazat ze sa nedam.
Praveze ja by som povedal že na strednej sa staraju viacej o žiakov. Aspon na našej škole určite. Na zakladke nevedeli ani moje meno a to som tam chodil 9 rokov, tu ma poznaju po roku aj učitelia čo ma neučia... A myslím, že stredným školám ide viac o prestíž a preto si budú robiť poriadky s učitelmi aby sa to nedostalo von...
Uvazujte - kolkokrat ste si povedali sam pre seba, alebo so spoluziakmi, ze nejaky ucitel je #($&*#$, (*$@ ##@ $, alebo nebodaj !#!%$%# ?
Ked som bol este pred maturitou v skole, tak to bolo dost neprijemne pozerat sa, ako nejaki big-boss hip-hoperi nadavali priamo na svoju triednu a ostatnych ucitelov (nehovoriac o ohovarani).
Co tym chcem povedat? Kym ty na neho povies 1000 nadavok a milionkrat ho preklajes, jemu nedovolis povedat nic.
Laskavo najskor presvedc ostatnych v skole, nech sa spravaju slusne a potom uvidis, ze ked pre ucitelov nebude ucenie vo vasej skole krizou, tak sa nebude taketo nieco stavat.
Ked ziak povie na ucitela, ze je k..., je to ine, ako ked povie ucitel ziakovi to iste. Ucitel je na to, aby ucil ziakov. Kazdy ma urcitu ulohu. Ziak ma posluchat ucitela prave preto, ze je predpoklad, ze ucitel je mudrejsi, vzdelanejsi, ma viac skusenosti, ze je to on, ktory radi a pomaha aj pri formovani studenta (nielen pri informovani!!!). Taky je medzitym rozdiel. Ucitel ma byt nasim vzorom, nie my jeho.
Maggot-nada
-nabuduce, ak by sa to stalo, tvrdo sa donho obuj, samozrejme slusne. Ja som tiez uz mala nejake konflikty s ucitelmi, casom som sa naucila povedat si svoj nazor, aj keby to bol neviem kto. Snazim sa ale slusne (aj ked pri niektorych ludoch to je tazko). Povedz, ze si myslis, ze ucitel sa takto spravat nema, ci sa nehanbi a snaz sa hovorit jasne a razne. Neboj sa povedat, co si myslis, aj ked je to ucitel. Ak to povies slusne, nic proti tebe defacto nema.
no nahodou....neviem ci je to "naturou", ale mne keby niekto z profesorov na nasom gymku nadaval do kuriev, tak OKAMZITE idem za riaditelkou, obratim sa na rodicov. u nas sa stal pripad, ze spoluziacke jedna profka dala male zaucho. rodicia tej baby ju chceli dotiahnut az na sud, a keby sa im to podarilo, tak ma po chlebe, pretoze su to vplyvni ludia. nakoniec situaciu vyriesila a ututlala riaditelka, mozno aj financne, o tom sa doteraz nehovori. ale co sa tyka konkretneho pripadu zakladatelky diskusie, tak mna by to tak neskutocne namichlo, ze by som bojovala uplne vsetkymi svojimi moznostami, aby som dosiahla minimalne zadostucinenie, v tom lepsom pripade revans. holt, taka som.
...mno mna si tiez raz zawolala triedna won,kus sme kecali a potom sa ma spytala,ze ci mi moze nieco powedat...thak mi powedala,ze nex sa nehnewam,ale ze sa sprawam ako slapka-a to som tiez nezrobila nic co by bolo podnetom na to aby mi toto powedala...thak som powedala ze dakujem a odisla
Pre boha , aj jebať by vás mohol nájsť a neni to dôvod nazvať ťa kurvou...
Je to stary kreten ktoremu chybaju mlade roky a prve romaniky a stara kysla manzelka mu doma pravdepodobne za vsetko nadava tak si takto riesi komplexy...
Ved studáci nadávajú na nich aj priamo im a keby niečo spravili, tak majú problém oni, lebo študent je bezbranný a samé keci. Berte to aj zo strany učiteľa. Niekedy bývajú tak vytáčaný, že vy by ste na ich miestach vraždili a oni to dusia v sebe a vysvetluju dalej. Maju to tazke tak sa netvarte ze ste anjelikovia. Skuste vysvetlovat ziakom ktori sa bavia, ved je to pre nich hodne tazke.
Jaaaj tolko ludi ta este tak nazve tak si zvykaj sak sa nemozes zakazdym apodievat preco a co teraz asne ze ucitel to nesmie spravit (jak sabica napisala ucitelia na tom nie su bohvieako...napr ziaci tiez nesmu byt drzi na ucitelov a jak to vyzera ...ale to uz o inom) ide o to ze ucitelovi sa to tazsie dokaze lebo ucitel ma vacsie slovo ako ty a aj keby ze mas svedkov spoluziakov tak ti to moc nepomoze(my sme cela trieda dosvedcili na biole jednu vec kamoske ale triedna s tym nic nemohla spravit-proste biologikarka povedala ze sme sa dohodli a ze ju kryjeme) takze slovo ziakov nezavazi.. proste kasli na tom ak si mu v tej chvili nieco na to nepovedala tak je to mozno aj lepsie (nakoniec by si este aj ty mohla mat z toho zle) proste to neries lebo s tym nic nezmozes a nad takymito ludmi sa ani nezamyslat..
Lenze zakladatelke tejto diskusie nieco take vyvedie ucitel, je ticho sklopi si usi, a potom o tom pise na fore. Naco ? Bud mala zareagovat hned (vynadat mu tiez) alebo to mohla riesit (dobry spoluziak odsvedci vsetko), alebo ked sa na to vyjebala to mala uz nechat tak.
Proste to jak keby nevedela co ma sama robit a ide sa opytat na forum.
hej it, suhlasim, treba konat. lenze niektori ludia to bud nedokazu, alebo si povedia, ze sak co, on mi za to nestoji. ale za to ze je jebly, nemusi behat po skole a nadavat do kuriev. ked sa chce, tak sa da. ja by som to neriesila nadavanim do tvare, lebo z toho by mohla vyjst zle ona, ale okamzitou cestou do riaditelne.
Maggot-nada: Netrap sa koli tomu ked je niekto blby tak s tym nic nespravis.Ked ta ucitel nazval kurvou len preto ze si sa drzala s chalanom za ruku tak to si fakt z toho nic nerob.Vykasli sa na neho.Mozno on nikdy nemal take stasie ze by mal babu a ziarlil
mna tiez v skole vsetci profaci neznasaju ale vytaca ich najme to ze som v uceni dobra... tak sa mi nemozu ani nijak pomstit ale pri kazdej prilezitosti mam zapisy... ale to si uz rodicia zvykli na zakladke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
a teraz k teme...mozno to bude nejaky ziarlivostny kokotny pedofilny ucitel co po tebe urcite ide..a kedze videl ze mas frajera sa brutalne nasral...
aj tak..povec to mame alebo dakomu z rodicov,a nech sa to dozvie aj riaditel..
Nas majster mimochodm najlepsie clovek asi koho poznam, nam vravi, ze sme debili. Alebo, ze pocuvame same picvoiny a kokotiny, ze ak sa nebudeme ucit budeme jebnuty ako bedna gitu.
Taktiez po nas nadava a bereme to s humorom a snazime sa ho presvedcit o tom, ze nema pravdu.
A aj tak dokaz je potrebny. Mozete si to vymysliet to moze on povedat.
V tomto priznavam pravdu aj Tommyhotovi. Spravite proti nemu krok a on vam znici znamyk na vysvecku. Podotykam nerobit nic!!!!! A nefnukat
teda myslim ze nech je to uz kde chce..ucitelia by sa praveze nemali takto spravat...lebo ucia decka ktore by si mali z nich brat priklady...a potom???tie decka to budu po nich opakovat??aspon ked su v ,,praci ,, nech sa spravaju slusne..potom ked vyjdu za areal skoly nech sa uz spravaju ako chcu....
a ked vam ucitelia povedia ze ste sprosti alebo debili myslim ze to nie je az take strasne(mozno maju aj pravdu).ale uz ked pouziju horsie nadavky ako-kurva,pica,kokot,jebnuty..a pod.....s tym by sa uz malo nieco robit.aspon rodicia by to vedet mohli.
mno jo nemoze si kazda skola dovolit vyhadzovat....u nas je to tak ze ucitelky odchadzaju same ..ale malokedy sa stane ze ich vyhodia.....som uz pät rokov na gympli a na nemine sa nam kazdy rok meni profacka....a na anglictine tiez!!prave jazyky ktore by sme mali dobre vedet...ich nevieme nijako..lebo si nevieme zvyknut na stale menenie ucitelov.
Tommyhot, ak spisujete peticiu a skola vam ju zamietne treba ist na prislusne urady. Tam uz su neni tak zaujaty, a aj ako keby chceli, tie urady uz su viac sledovane a musia robit pod natlakom.
Ale k teme, toto sa mi paci na detoch. Toto som uz pocul milionkrat, pride s tym niekam a zacne rozpravat sak som nic nerobila. Toto rozpravaju vseci, JA SOM NIC NEROBIL A DAL MI 5tku ze VYRUSUJEM, ja som nic, ja som nic.
Pride Ucitel do satne kde je nafajcene, je tam jeden student, smrdi mu s chrapiny a on ja som nefajcil ja som nefajcil, on si to vymyslel. Tam uz bolo nafajcene.
Neopeknuj sa, urcite mal na to nejaky dovod. A aj keby ty to povedal, mala si mu povedat ty kokot a ist prec. No co. To je toho, ako majlos povedal vzivote ta este tolkokrat poslu do pice, tolko krat padnes na hubu ze az. Takze taketo veci by som bral jednim uchom dnu druhym von.
Ako som povedal, este v zivote uvidis tolko nespravodlyvych veci.
Napriklad s policajtami, tiez by nas mali chranit a clovek ked ich potrebuju su tu neni. Ked ta niekto prepadne, vykrade ty auto, byt, znasilni ta a co ja viem co im to je sumafuk, ale ak si nezapnes pas uz si v prdeli.
To bol len priklad, takto to je z mnohymi vecmi. S tym treba bojovat nazivo nie na fore. Tu nic nevyriesis
A kebyze ma nejaky ucitel nazve nejakym vulgarizmom, tak mu to asi vratim, a nikam by som to dalej neposuval. Niekedy staci tomu cloveku ukazat ze sa nedam.
Ked som bol este pred maturitou v skole, tak to bolo dost neprijemne pozerat sa, ako nejaki big-boss hip-hoperi nadavali priamo na svoju triednu a ostatnych ucitelov (nehovoriac o ohovarani).
Co tym chcem povedat? Kym ty na neho povies 1000 nadavok a milionkrat ho preklajes, jemu nedovolis povedat nic.
Laskavo najskor presvedc ostatnych v skole, nech sa spravaju slusne a potom uvidis, ze ked pre ucitelov nebude ucenie vo vasej skole krizou, tak sa nebude taketo nieco stavat.
Maggot-nada
-nabuduce, ak by sa to stalo, tvrdo sa donho obuj, samozrejme slusne. Ja som tiez uz mala nejake konflikty s ucitelmi, casom som sa naucila povedat si svoj nazor, aj keby to bol neviem kto. Snazim sa ale slusne (aj ked pri niektorych ludoch to je tazko). Povedz, ze si myslis, ze ucitel sa takto spravat nema, ci sa nehanbi a snaz sa hovorit jasne a razne. Neboj sa povedat, co si myslis, aj ked je to ucitel. Ak to povies slusne, nic proti tebe defacto nema.
stale ti to hovorim..ludia ti to vratia !
ale do tej profky by som na tvojom mieste hodil velky šuter...
Pre boha , aj jebať by vás mohol nájsť a neni to dôvod nazvať ťa kurvou...
Je to stary kreten ktoremu chybaju mlade roky a prve romaniky a stara kysla manzelka mu doma pravdepodobne za vsetko nadava tak si takto riesi komplexy...
Stazuj sa na riaditelstve...
Ved studáci nadávajú na nich aj priamo im a keby niečo spravili, tak majú problém oni, lebo študent je bezbranný a samé keci. Berte to aj zo strany učiteľa. Niekedy bývajú tak vytáčaný, že vy by ste na ich miestach vraždili a oni to dusia v sebe a vysvetluju dalej. Maju to tazke tak sa netvarte ze ste anjelikovia. Skuste vysvetlovat ziakom ktori sa bavia, ved je to pre nich hodne tazke.
Lenze zakladatelke tejto diskusie nieco take vyvedie ucitel, je ticho sklopi si usi, a potom o tom pise na fore. Naco ? Bud mala zareagovat hned (vynadat mu tiez) alebo to mohla riesit (dobry spoluziak odsvedci vsetko), alebo ked sa na to vyjebala to mala uz nechat tak.
Proste to jak keby nevedela co ma sama robit a ide sa opytat na forum.