ani porcelanova vaza, ktora spadne z 32. poschodia, sa neda zlepit. myslim teda, ze sa nic neda urobit. ak vsak mas moznost, skus ukazat tvoje prave ja.
ak ma naozaj mrzí ako som sa správala alebo zachovala, poviem úprimne a narovinu že si to uvedomujem a mrzí ma to...ak je človek inteligentný, tak to pochopí..s inými strácať čas nepotrebujem...
@denafilth lebo ja mam tych kamaratov asi plno. len skoda, ze o tom neviem. tych par ludi, na kerych mi zalezi, vie, ze ked nieco urobim v nejakom stave, tak to robim kvoli tomu stavu. ostatni ma netrapia.
No stakým niečim som sa ešte nestretol žeby ma moje správanie nereprezentovalo čo poviem/urobím za tým si aj stojím nie potom ja som to tak nemyslel a podobné kecy. Vždy to tak myslím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A neospravedlňujem sa.. bud ľudia pochopia časom, že to bola výnimočná situácia a nebola som vo svojej koži alebo nie.. je to ich problém.
aj ked su to tvoji kamaráti alebo priatel??? podla mna nikomu nie je a tak jedno čo si kto o nom mysli, aby bol uplne sám bez kamarátov...