Ide to vlastne? Ale musí, veď môj mobil má bluetooth, aj môj notebook, na obidvoch ho mám zapnutý, a nejako som ich už aj povolil, či zosyncrhonizoval, dokonca sa mi podarilo aj ovládať notebook cez mobil, ale keď sa pokúšam odoslať nejaké údaje (napr. ob
Dole v lavo ma sikonku Bluetooth (dalej iba kliknes na ikno B a das prijat supor zoberes mobil a das odoslat subor Najde ti to len vtedy ked mas B nastavene na prijatie suboru
najdes si v starte pruvodce prenesenim souboru pomoci rozhrani bluetooth das dalej a prijmout subor a tedy ti to v mobile najde a normalne sa ti to same prijme.. ale tak neviem ja mam HP
Ja to mám tak, že zapnem modrý zub na mobile a na kompe si otvorím tú šialenosť, čo je ako „Tento počítač“, ale je tam napísané Bluetooth a tam mi to píše mobil a proste sa preklikám tam, kde potrebujem a cez komp to dám kopírovať. Odoslať do kompu to nejde ani mne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov