stacilo by mi aby :rano mi mama da takych 100 €,a povie ze od 00:01 do 24:00 si mozem ist kam chcem.bolo by leto,neprsalo by.a ten den by sa uz nejako vyvynul....a este keby som mala k tomu bicykel,sla by som kam len chcela.......slobodnaaaaaa
pivo bude tiecť v potokoch, čučo z vodovodu, domáce bude pršať z oblakov, v každej reštike budú dávať guláš zadara, v rádiách budú hrať len rock, metal, blues, jazz, v telke bude na kazdom programe
na kadzom placi kde sa bude dat, bude nejaky koncert, ludia budu k sebe dobri.. a taaak
Nakrajší deň môjho života by bol, keby bol bez hádok. Mohla by som byť vonku do kedy chcem. Hneď ráno by som šla s kamarátkami nakupovať, poobede von s chalanom ktorého chcem a samozrejme nech je slnečno.... A pekný západ slnka nakoniec Nie som moc náročná.
Je taký pekný májový deň. Vstanem a zistím, že v posteli neležím sám. Tak jej idem spraviť raňajky do postele a pritom skontrolujem, či som ešte stále na zozname 100+1 najbohatších ľudí na svete...
sloboda,zabudnúť na všetky blbosti,pekné počasie,všetci budú milí,žiadne hádky,ľudia ktorých mám najradšej,kopec srandy a smiechu,celý deň vonku,nech majú všetci dobrú náladu a nech mi niekto vyzná lásku D
neviem ti povedať konkrétny deň, konkrétne veci, ani udalosti, ale určite to bude veľa ľudí, dobré vzťahy, zábava, láska, priateľstvo, udalosti...a ten deň by určite nemal iba 24 hodín, aby som stihla všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
na kadzom placi kde sa bude dat, bude nejaky koncert, ludia budu k sebe dobri.. a taaak