Nastupíte do autobusu a idete si sadnúť, podľa čoho si sadnete podľa toho napríklad ako ten prisediaci vyzerá, čiže výzoru, či je mladý, alebo starý? čiže veku, pohlavia, príťažlivosti? alebo spontánnosť že Vám to je jedno?
ja väčšinou vtedy chcem stáť ale v poslednom čase furt ľudia berú het tašky a neviem čo nech si sadnem, keď vedľa nich stojím, tak neviem vtedy , čo robiť a minule taký ujo dosť nahlas splietal niečo a to už som si musela sadnúť, bo taká hanba, že až
no mne je to v podstate jedno a skor si miesto vyberam podla toho na akom mieste je.radsej mam take blizko dveri aby som nemal problem sa cez preplneny prostriedok MHD dostat von ked budem vystupovat. ale ked si mam uz vyberat miesto tak skor k ludom v mojom veku. zasadne nie k ziadnemu bezdakovi,ciganovi,spustatelemu staremu cloveku kde je pravdepodobnost ze bude smrdiet a ked si sadnem a mam vedla seba volne tak prirodzene som najradsej ked si prisadne pekna slecna
jaaa ani neviem, ...teda čo sa týka ľudí, je mi to jedno. hlavne nech to nie je nejaká ukecaná babča, ktorá bude celú cestu sa mi sťažovať aký je drahý chleba. (ach)
Sadam si tak aby som nemal problem vystupit ale vacssinou stojim v "kruhu". Z duse neznasam ked si vedla mna sadne nejaka pekna zena aj ked je naokolo plno miesta ( a hlavne s kamaratkou) a tvari sa tak ako keby som ju mal oslovit...obtiera sa o mna nohami alebo podobne (viem ze to blbo vyznelo ale snad to chapete .
Nemam o take hlupane zaujem...a moze byt aj najkrajsia, moj typ a neviem co vsetko. Pekne zeny bez duse ma vobec nepritahuju
V MHD-čke väčšinou stojím, lebo aj tak nastúpia starí ľudia, ktorých treba pustiť. V SAD-ke alebo vo vlakoch mám šťastie na voľné dvojky a štvorky, ak nie, sadám si k neškodne vyzerajúcim ľuďom.
V prvom rade pozerám na to,či je voľné miesto v smere jazdy,pretože mi býva inak zle A sadnem si k hocikomu, kto nevyzerá ako nejaký asociál..Pokiaľ si však mám vybrať mezdi starou babkou a nejakým mladým dobre vyzerjúcim chlapom, myslím,že je jasné čo si vyberiem
najlepsie pri okne na dvojsedadle aby som nemusela vstavat ked nastupia starusovia, v smere jazdy, prec od romov a starych ludi, ked je niekde pekny chalan tak preco nie vedla
Najskôr hľadám prázdnu sedačku, ak taká nie je, tak sa snažím vybrať niekoho u koho je malá pravdepodobnosť že bude smrdieť, vek nejak strašne neriešim, ale nesadla by som si k starším pánom. V možnosti že je voľné pri žene a mužovi by som si sadla k žene, a ak by som si vyberala medzi krajším a škaredším chalanom uprednostním škaredšieho
ja si sadám vždy podľa toho kedy vystupujem..ak na ďalšej zástavke, tak si sadnem čo najbližšie k dverám alebo stojím, ak na konečnej, tak si nájdem celú voľnú sedačku, aby som mohla pozerať z okna a tváriť sa, že nemám záujem sa rozprávať s nikým kto si ku mne prisadne.....a keď idem do školy, tak tam kde mám rezervované miesto..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
kedysi by to bolo miesto pri najkrajšom chalanovi v buse, teraz ak by to malo byť, tak stojím a hlava do stropu..........
no ja si sadam hlavne tak aby som sedel sam, ak nie je take volne tak mam pici, proste co je blizsie
ale minule som sedela pri takej babke.. a celú cestu mi rozprávala o tom, ako jej cigáni ukradli bicykel....
tuto si vyberam hlavne podla urovne osobnej hygieny
zo zasady si nesadam k mamickam a k ludom ktori vyzeraju ze by sa so mnou dali do reci..
Električky forever
.. ale inak @6
inak je mi uplne jedno, ku komu si prisadnem
ale keď už . tak tiež sa pozriem ku komu si sadám..
Nemam o take hlupane zaujem...a moze byt aj najkrajsia, moj typ a neviem co vsetko. Pekne zeny bez duse ma vobec nepritahuju