aaa jasne- dievcata- chcem schudnut. prosim vas, konecne si uvedomte, ze chalanom sa nepacia vyziabnute anorekticky(aspon nie vsetkym), jake vidite v tv a na molach...
@frez Konecne si sprosti chlapi uvedomte ze nas svet sa netoci iba okolo vas a ne kazda chce dobre vyzerat len kvoli chlapovi ale hlavne kvoli SEBE a je mi uplne u riti co sa akemu chlapovi paci.
@frez Jasne ze ne, nepisem o anorektickach a velka vacsina zien tak ani vyzerat netuzi, bohuzial to len niektori zakomplexovani tucni ludia zvyknu zvelicovat ze chude baby si anorekticky kedze vacsina chlapov ide prave po tych stihlych hovorte si co chcete ale v praxi to tak naozaj je
@frez co takto sa zamysliet, ze dotycna moze mat aj iny pohlad na vec? moj je, ze som prestala fajcit po 9 rokoch a namiesto fajcenia som do ruky pchala trochu viac sladkeho a prejavilo sa to na vahe. chcem to dat prec aka som bola predtym a hotovo. neznamena, ze ked baba povie, ze chce schudnut tak tuzi byt ako anorekticka. alebo ze som vecne nespokojna s vahou. bola som spokojna, len teraz to trochu nevydalo tak to idem zhodit. za inych okolnosti by som dala prvu moznost.
Podľa BMI som podpriemerná hmotnosť... Ale vidím sa sebe, že aj tak niečo stále trčí Ale ja mám také výkyvy- rýchlo priberiem a rýchlo aj zhodím... Takže- v podstate som presne taká aká v danú dobu chcem byť
zatial sa mi dari chudnut vyskusala som nieco uplne ine ako doteraz..a zatial ma to tesi...ak niekto je nespokojny mozem mu helfnut ozvyte sa na mail - marika.revakova@centrum.sk
Podľa BMI mám výraznú podváhu...however, kosti mi netrčia, nevypadám, že by mi mamku skrížili s radiátorom, tak prečo by som sa mala naschval vykrmovať? holt niekto ten rýchly metabolizmus musí mať, aby bol ešte o dôvod viac ma ofrflať
hlavne nejec tie svinstva na chudnutie kadejake a nesnaz sa pojovat proti hladu, jedine riesenie je sport. Viem. Podla mati ta ties chudla asi 450 rokov vkuse a nic teraz sa jej to podarilo az a to presne takto jak som vyssie napisal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
206 komentov
proste chcem premenit tuky a cukry na nieco normalne zdravotne problemy mi pridali par kilo navyse
do leta este casu
chalani ak ste chudi ako triesky tak chodte do posilky