ak som nikdy nevidela niekoho fotku tak sa mi pri jeho nicku vybaví maximálne len jeho obrázok na profilovke nič viac, nerozmýšľam nad tým ako asi vyzerá
Trocha zbytočné.
Netreba si fyzicky predstavovať ľudí, ktorých som nevidela.
Nechcem znieť sentimentálne, ale človek nikdy nemôže za svoj vzhľad. NIKDY,
A preto je ešte zbytočnejšie pre tých, ktorí posudzujú podľa gramatiky a formulovania textu práve to, ako ten dotyčný vyzerá, V ich prípade sa môžu sklamať a ešte viac si trepú hlavu o stenu.
Nepredstavujem. Maximálne skúsim sa vžiť, čo tým profilom myslí a pod.
nikdy som nad tymto nerozmyslala ... a je mi v podstate jedno, kto ako vyzera ... ak niekto chce, da sem milion fotiek ak nie, tak nie .. jeho zivot, jeho volba ...
@spactatus do velmi velkej miery moze clovek za to ako vyzera
Tomasa by som si predstavoval asi tak ze je to clovek vysoky cca 180cm, svalnaty s vypracovanym telom, plave vlasy, modre oci a s perfektnym usmevom
Etelnaira by som si predstavil ako chudeho uhroviteho chalana ktory je v skutocnosti pomerne tichy clovek.
A malapohroma by v mojej predstave bolo neidentifikovatelne vyzerajuce dievca s neprilis vabivou postavou a velkym poctom kovovych suciastok na jej tele.
Inak polovica aktuálne populárnych užívateliek vôbec netuším, ako vyzerá A predstavujem si ich ako silno introvertné dlhovlasé devy s bioekoprírodnohippie swagom.
@spactatus ano napriklad aj ci niekto o seba dba, stara sa napriklad aspon trochu o plet, pouziva puder atd. Napriklad postavu si kazdy formuje sam a ak je niekto tlcny tak si z 99% pripadov za to moze sam. A potom su tu pripady ked si niekto svojou blbostou poskodi telo. Napr sa reze, robi blbosti atd.
@semhamforas no, teda ten vzhľad sa ťažko súdi.
Na jednej strane niekto za to nemôže. Na druhej môže.
Podľa mňa si človek z tej väčšiny prípadov nedokáže pripustiť, že (napr.) ten tlstý má poruchu štítnej žľazy - namiesto toho povie, že sa prežiera.
Preto sa takýmto posudkom vyhýbam, a ak s tou osobou som len chvíľu (pár hodín) tak si nedovolím nič povedať.
Ak som niekoľko týždňov, mesiacov, tak začnem nepodvedome sledovať životný štýl a pod., vtedy si poviem, či je správne byť s týmto človekom.
Problémom je, že väčšina si spraví predsudok z prvej sekundy a tak je ten druhý "odsúdený na smrť".
ja by som si momo predstavila ako typickú pipušku s dlhými platinovými vyžehlenými blond vlasmi a čiernym nakresleným obočím. ale ako profi bikini fitnessku
podľa mňa celkom zaujímavá otázka. ale prečo si nevybral nejakých trollov a psychošov anonymných? tuto sa už nedá veľmi vymýšľať, keď vieš, ako vyzerajú.
@hoperpohroma ééé, nechcem menovať, ale napadajú mi samé konkrétne príklady. Dajme tomu, že by som si predstavovala buď veľmi prirodzený vzhľad, alebo veľmi nešikovné pokusy o úpravu zovňajšku.
(No offense )
@kajooooooooooooooooooooooooooo záleží na tom ako vystupuje ,tak si ho alebo ju predstavujem,keď má fotku tak je to jasné a keď len nejakú kreslenú tak podľa správania
no jednu blogerku som nevidel roky osobne a tušil som, ako vyzerá. Tušil, teda som si hovoril, že "veď viem, ako vyzerá" ale prd- akonáhle som ju videl u nich pred bránkou tak som zkepenel, lebo vyzerala inak... ako to napísať. čakal som, že bude vyššia napríklad, bude mať iné oči a dokonca naživo mala iný hlas, ako v telefóne. ale suma sumárum bolo to veľmi milé prekvapenie
apropo @titusik to je
mne kedysi zopar birdzakov povedalo ze kym nevideli moje fotky predstavovali si ma ako skaredu zatrpknutu feministku (nebolo to presne hentak povedane ale priblizne tym chceli vyjadrit nieco podobne) ...:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Netreba si fyzicky predstavovať ľudí, ktorých som nevidela.
Nechcem znieť sentimentálne, ale človek nikdy nemôže za svoj vzhľad. NIKDY,
A preto je ešte zbytočnejšie pre tých, ktorí posudzujú podľa gramatiky a formulovania textu práve to, ako ten dotyčný vyzerá, V ich prípade sa môžu sklamať a ešte viac si trepú hlavu o stenu.
Nepredstavujem. Maximálne skúsim sa vžiť, čo tým profilom myslí a pod.
a dovod preco ich volas inak aky maju nick teraz?
Tomasa by som si predstavoval asi tak ze je to clovek vysoky cca 180cm, svalnaty s vypracovanym telom, plave vlasy, modre oci a s perfektnym usmevom
Etelnaira by som si predstavil ako chudeho uhroviteho chalana ktory je v skutocnosti pomerne tichy clovek.
A malapohroma by v mojej predstave bolo neidentifikovatelne vyzerajuce dievca s neprilis vabivou postavou a velkym poctom kovovych suciastok na jej tele.
Alebo to myslíš tak, že sa narodil s ceckou na čele?
To sú úplne zjavné veci z ich online pôsobenia
Skôr by ma zaujímalo, kto vyzerá IRL neporovnateľne lepšie/horšie/inak než na fotkách.
Na jednej strane niekto za to nemôže. Na druhej môže.
Podľa mňa si človek z tej väčšiny prípadov nedokáže pripustiť, že (napr.) ten tlstý má poruchu štítnej žľazy - namiesto toho povie, že sa prežiera.
Preto sa takýmto posudkom vyhýbam, a ak s tou osobou som len chvíľu (pár hodín) tak si nedovolím nič povedať.
Ak som niekoľko týždňov, mesiacov, tak začnem nepodvedome sledovať životný štýl a pod., vtedy si poviem, či je správne byť s týmto človekom.
Problémom je, že väčšina si spraví predsudok z prvej sekundy a tak je ten druhý "odsúdený na smrť".
aj ty
a boha si predstavujem ako starého deda
a inak mi je jedno ako kto vyzerá, ako vyzerám ja podľa vyjadrovania? sympaticky alebo asi nie nó, či?
(No offense )
@e lebo si ma šikanoval za to oňahdy
apropo @titusik to je
Nedavno pridal fotku a iba sa mi to potvrdilo.
@45 a niektori aj ked videli