Ako správa zlatokopka, čím škaredší a bohatší, tým lepší samozrejme ako bonus je, keď je ešte hlúpy, naivný, s riadnym sexappealom a poriadne na mňa naviazaný
najprv samozrejme nastupuje výzor - kedže ho vtedy dajme tomu nepoznám je to prvé čím ma musí zaujať... potom keď otvorí ústa a nasleduje rozhovor z toho býva buď očarenie alebo v horšom prípade nechuť a v strednom prípade neutrál - očarenie sa stratilo...až ma očarí - skusim to riešiť ďalej, až ma neočari až znechuti uhram to do stratena a ďalej nekomunikujem a až neutral po čase ho pripišem k zoznamu kamaratov
@vanellus kamo nedojebuj mi naladu ...prave som videl tvoj profil a diskusia :chlopi je taka kokotina jak sa da ..ta co meles stym piskom ...ak mas problem s takymi to anketami tak odpal ...a necitaj to ..hej ..a svoj nazor si nechaj pre seba ...
chalanov si baby zvyčajne nevyberajú ,, proste ked si s niekím sadnú majú sa radi ,, je možné že sa zalubia ale nejde o to ako chlap vyzera ale o to aký je
Ked som si prečítal názov fora som bol zvedaví čo tu nájdem za príspevky.. som si myslel že tu nájdem niečo otvorenéé viac do seba nejaké vlastnosti nejakú predtavu kritériá ktoré by mal splnať (zase nič prehnané) ja neviem =D asi som fakt difný aj tak ste všetky prepadly =D hh NEMOžžEM.
podľa čoho ?podľa povahy ,aký je zvnútra ...nie podľa výzoru,jednoducho musí mi imponovať jeho povaha a správanie ...nič iné ..a musí byť veľlmi milý a slušný-to najmä...lebo keby bol nejaký grázel namyslený ,tak do neho ani nekopnem toť vsjo
Kamrátov len poslepiačky. Zavrem oči a prvý ktorý sa mi pritrafí do rany je potom môj kamarát. S partnerom je to zložitejšie. Postavím sa na námestie, zapískam a ten čo to začuje a pribehne je láska môjho života. Aká otázka, taká odpoveď.
tak frajera? podľa výzoru a postupne spoznávam jeho správanie sa ku mne čo je pre mňa dosť dôležité..no niekedy sa môže človek mýliť po pár dňoch sa môže všetko zmeniť..
@h8u hm... ja, pár kamošiek (aby zistili, aké veĺké hovado to je a pravdepodobnosť lezenia mi do šalátu) a samozrejme celá široká rodina, ktorá to musí schváliť
ale nie, proste to musí byť pre mňa balzam. musím byť s ním rada a tešiť sa na každé stretnutie, musím s ním pozerať na vlny na vode i pozerať dokumenty z druhej svetovej....chápete ma však?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
nechápem prečo by som si mala niekoho vyberať alebo čo
veď keď si s niekym rozumiem tak je moj kamoš a keď sa doňho zaľúbim a aj on do mňa pochopiteľne, tak to môže byť frajer, no nie? nič zložité na tom
neviem. to záleží tak všeobecne
hmm v prenesenom význame je to asi tak
To veľa vysvetľuje...
Nevyberám podľa ničoho.. snáď dôležitá je sympatia
sral dedo sral,
trávy sa držal,
tráva sa mu odtrhla,
dedo spadol
do hov na....
Ak nie, tak sa nad sebou zamysli, lebo je to úbohé
a detektor lží neaplikuješ?
a poskytuješ na oplátku svoj?
no len aby taký aj vydržal, lebo ak sú tvoje blogy odrazom podvedomia . . .
a...neodpovedal si
tak frajera? podľa výzoru a postupne spoznávam jeho správanie sa ku mne čo je pre mňa dosť dôležité..no niekedy sa môže človek mýliť po pár dňoch sa môže všetko zmeniť..
a potom pár renomovaných psychológov a lekárov
ale nie, proste to musí byť pre mňa balzam. musím byť s ním rada a tešiť sa na každé stretnutie, musím s ním pozerať na vlny na vode i pozerať dokumenty z druhej svetovej....chápete ma však?
jj mňa si tiež podľa toho vyberal lebo som 100%
všetko je tam vysvetlené