Používate na to program alebo skladate rovno s nastrojom?...Ja osobne používam GP-cko, ale prestáva mi to stačiť, takže som zvedavá, ako skldajú iní...
no... ak ma nieco napadne tak: velmi velmi velmi velmi rychlo to nahrat do niecoho aj vyhmkat lebo skleroza 4 ever potom to posrat v gp... ziaden takt mi nieje dost dobry
Ja to tiez najprv na klaviri ale potom konkretne nastroje prepisem do gp-cka...len jednoducho uz mi lezie na nervy ten gp zvuk pretoze to v raly uplne inac znie
Tak skús GP s Real zvukmi. Alebo ak nemáš (nechcem podceňovať) tak si kúp externú zvukovku (v poho stačí Audigy 2) a ten má o mnoho lepšie midi zvuky ako Windows.
Nájde sa tu niekto,kto vie robiť hudbu,playbacky,niečo také ako keď bolo SuperStar,mali hotovú hudbu,a spievali do nej.Alebo keby mi niekto poradil,kde,alebo u koho sa dá niečo také zohnať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov