Ani neviem kde som ho dal... tento polrok mi nevysiel tak ako som si predstavoval... takze za vysvedcenie som nedostal ani cent ani nic ine... je mi na nic... nemam chut ho ani vidit...
Takto vám poviem: keďže som nemala na to tú vec, do ktorej sa vysvečká bežne dávajú a momentálne si neviem spomenúť na jej názov, tak som ho poskladala a dala do denníčka, lebo som si myslela, že sa nepokrčí a preloženie na polovicu mu nijako neuškodí.
Až doma som zistila, že takmer neviem rozlíšiť hárky papiera popísané konceptami na básne od oficiálneho dokumentu
@mezomus nie nie nie nechcem sa robit najvacsim xD to neni moj styl xD a urcite ho nesfajcim cele xD ale vcera to proste muselo byt... prepadol som a nieco som snim spravit musel xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Až doma som zistila, že takmer neviem rozlíšiť hárky papiera popísané konceptami na básne od oficiálneho dokumentu