citala ale taketo tam neni (resp. nic take som tam nenasla) a uz som aj guglila a neviem co. vsade pisu nieco osynchronizacii s google uctom lenze nemam sajn ako na to
sa pamätám že keď mal oco nový mobil kedysi dávno tak mi kázal premiestniť kontakty a viem že sa mi to aj podarilo len ozaj neviem ako to bolo asi jediný raz čo sa mi dačo také podarilo
program čo je k mobilu... pri sony ericssonoch je vždy nejaký program a ten program keď si zaktualizuješ na najnovšiu verziu (budeš musieť navštíviť stránku sony ericssonu) tak tam sa to určite dá
@freedomko budem hladat, ked mi to bude treba, teraz sa len informujem a ked vidim, ze niekto o tom nieco vie, tak sa spytam hned, nech sa dozviem toto sa mi moze zist
@zecko nemam .. och keby si to nasiel tak by som ti bola vdacna najviac ! keby najdes aspon to ze ako to mam cez ten outlook zosynchronizovat alebo tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a nevieme aky mas mobil...
ja mam windows mobile v mojom aparate a to mi do outlooku stahuje kontakty automaticky zakazdym pripojenim k pc
@freedomko budem hladat, ked mi to bude treba, teraz sa len informujem a ked vidim, ze niekto o tom nieco vie, tak sa spytam hned, nech sa dozviem toto sa mi moze zist