Nikedy som bol na tom podobne - chlcel som každému len dobre - tiež som nevedel odmietnuť všetko som chcel spraviť - ale teraz som sa to už naučil ale mám pocit že som sviňa keď niekomu poviem nie
no presne,aj ja tazko hovorim nie, to hlavne preto,lebo nechcem nikoho zdranit,sklamat a taak..ale nobojim sa,,ze to niekto zneuzije,lebo ked mi je niekto nesympaticky,tak si vzdy rozmyslim ci poviem an ...vtedy nemam az taky problem povedat nie
8 - heh, podla sympatii i to vyberas? ved ak nemozes, tak nemozes, ci je to sympaticky clovek alebo nie, no nie? Hm, ale poznam to, aj mne sa niekedy tazko hovori nie, ale ked sa neda, tak sa neda, skratka povedz, ze nemozes, a hotovo
vyhovor sa ked nevies na rovinu povedat nie.. to ja mam sefke taky problem povedat niekedy... ze nie nechcem uz dalsie hodiny. nie nemozem lebo uz nieco mam ine v tom case co nejde zrusit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov