Našej mačke sa pred mesiacom narodilo mačiatko. Pes naňho neustále brese, a ak by nebol na reťazi, tak by ho určite zožral. Na mačku si už dávno zvykol, aj spolu žerú z 1 misky a jemu je to jedno. Čo robiť aby si naňho zvykol? Pes je bradáč a má 11 rokov.
no ja by som ho nechala bez retaze ( je dosť dlha a od vecera je do rana pusteny ), ale máme sliepky a vie si k nim otvorit - uz takto par krat nejaké zozral .. a s mačkou sa pred pár rokmi normálne rýchlo skamaratil, tak neviem prečo to mačiatko neznáša a celý deň naň breše
počkaj kým maša dorastie (tak do 3. mesiacov) ono sa naučí buď sa vyhýbať psovi, alebo sa brániť
zaujímavé je že naša mačka je staršia ako náš pes (okolo 7 rokov) a ona ho od štenaťa učila nech sa k nej nepribližuje a teraz keď mám malé mača tak to sa ho bojí, ale on je dosť mierumilovný, on z jedným našim kocúrom už aj spával
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
zaujímavé je že naša mačka je staršia ako náš pes (okolo 7 rokov) a ona ho od štenaťa učila nech sa k nej nepribližuje a teraz keď mám malé mača tak to sa ho bojí, ale on je dosť mierumilovný, on z jedným našim kocúrom už aj spával
dobre zapamätali, čo je to robiť zle tomu druhému!!!