talizman uz nevlastnim, resp. uz nanho az tak neverim ale kedysi mal pre mna magicku moc
a na ezoterike ma najviac zaujalo ASTRALNE CESTOVANIE a Lucidné snenie. Sice zatial som uspesne skusal len Lucidne snenie, ale chcel by som sa dostat niekedy aspon na par minut do ASTRALU
V ezoterike sa babrem dosť. Ale asi najviac ma zaujímajú -kinézy. Lucídne sny mávam sám od seba raz do týždňa. Potom čo ja viem... Napríklad aj trochu do mágie vŕtam a hmmm... možno trochu liečiteľstvo. A aury To by som chcel raz vidieť poriadne.
Nechcem s tým nič mať! Prechovávanie v domácnosti sošiek Budhu, znakov zverokruhu, ezoterických kníh, nosenie talizmanov (zvlášť v súčasnosti moderného prsteňa Atlantov, viera v horoskopy je modloslužbou, ktorá sa v človeku rozmáha ako rakovina.
Žiaľ otec má u nás zbierku Budhov. A priznávam, že kedysi som nasila kryštál, ale po čase sa mi otvorili oči a ďakujem Pánovi, že ma z toho dostal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a na ezoterike ma najviac zaujalo ASTRALNE CESTOVANIE a Lucidné snenie. Sice zatial som uspesne skusal len Lucidne snenie, ale chcel by som sa dostat niekedy aspon na par minut do ASTRALU
V ezoterike sa babrem dosť. Ale asi najviac ma zaujímajú -kinézy. Lucídne sny mávam sám od seba raz do týždňa. Potom čo ja viem... Napríklad aj trochu do mágie vŕtam a hmmm... možno trochu liečiteľstvo. A aury To by som chcel raz vidieť poriadne.
..ale muti ma brávala na dni ezoteriky....bolo to vtipné kedže som bola malá a robila som tam blbiny s bráškom.
vždy ma fascinovali tie všetky prívesky, kamene a nwm čo vš. čo tam predávali..
Keď som ale povedala kamkam kde som bola, mysleli si že to boli dni erotiky alebo nevedeli čo to je a smiali sa =D
ale som vedená týmito smermi=D
@jimmycrow kto by nechcel vidieť aury? moja muti ma alebo mala liečiteľské schopnosti..=D
Žiaľ otec má u nás zbierku Budhov. A priznávam, že kedysi som nasila kryštál, ale po čase sa mi otvorili oči a ďakujem Pánovi, že ma z toho dostal.