so mzongler a hladam nejakych ludi co tiez zongluju ,alebo k tomu maju apson nejaky vztah aby os ms nimi o otm mohol pokecat a podelit sa o skusenosti a taaak
@bboywildo s loptičkami som skončil pri štyroch, nejaký som na to trochu ľavý... aj keď v rámci svalovej pamäti sa dá nacvičiť všetko, na to už nebol nejak čas...
Poslednú dobu si len občas zatočím ohňom, ak sa potrebujem odstresovať.
@mayo to je faajn...ja teraz max so 4mi urobim max zakladnu fontanku...ja sa skor zaoberam tymi tromi a robim si v tom vseliake triky prave os msa naucil rubbenstein"s revenge a idem na box
a tocenie s ohnom..hmm...ak mam pravdu povedat, v zivote som nepoikoval...ani nekrutil s palicami...takze respekt pride mi to nepochopitelne
@mayo ja citim ten progress lebo zonglujem skoro kazdy den...chvilku...kks ked si spomeniem ze zaciatkom juna som nevedel ani kaskadu s 3 a o rubesnteinovi som ani nesnil a myslel so msi ze je to nemozne...tka mi je az zle dakedy
ja tiez zonglujem...zatial s tromi a styrmi....s tromi stale precvicujem tie triky, ktore viem a pri styroch sa moementalne ucim mills mess, ale bohvieako mi to nejde...casom chcem prejst aj na kuzele a kruhy, ale to planujem az ked zvladnem kaskadu s 5 loptickami
@michalda jeej...vy mate na vyber aj zonglovanie? skoda, ze to aj na nasej skole nie je
sws all...som rad ze existuje take forum o zonglovani...ja tiez zonglujem...cvicim dost ale chcelo by to partaka/kamosa ktory do tiez vie....byvam v KE....ak niekto chce vediet nieco blizsie alebo spolupracovat a stretnut sa tak napiste alebo ma skontaktujte na e-mail... mgordiak@gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Poi, palice a yoyo!
Ale najviac len poi.
Poslednú dobu si len občas zatočím ohňom, ak sa potrebujem odstresovať.
@belzeboss a robis aj nejake triky uz alebo len kaskadu zakladnu?
@teriq no tak to ide postupne, 1, 2 potom 3 a nakoniec to idee
a tocenie s ohnom..hmm...ak mam pravdu povedat, v zivote som nepoikoval...ani nekrutil s palicami...takze respekt pride mi to nepochopitelne
viac ako základ nedám a už som to ani cez pol roka nevidel
oveľa ľahšie sa mi narába s poikami
a potom poi
@michalda jeej...vy mate na vyber aj zonglovanie? skoda, ze to aj na nasej skole nie je