Trochu mi uniká zmysel tejto ankety, aby si mohol porovnávať, musel by si vedieť aj koľko má členov domácnosť, je iné ak žije napríklad z 900€ mesačne jeden človek a je iné, ak má tá domácnosť 6 členov.
Takže by musela byť na každý počet členov domácnosti iná anketa, ale by to bolo skôr na diskusiu, napísať príjem a zároveň aj počet členov.
ja 140€ mesačne, okrem toho vreckové od rodičov činí asi 70€ mesačne, takže si žijem dosť hojne, pokiaľ ide o objednávanie vecí cez internet (som na tom závislý), za čo ma rodičia trestajú zelené plátno nepočítam, to som fakt potreboval, ale inak si objednávam samé gebuziny, ktoré NIKDY nepoužijem
Neviem čím to je, ale nemám nikdy ani floka. Nikdy som nedostávala vreckové, ak som niečo chcela, musela som si na to pýtať. Ak aj teraz dostanem peniaze, tak je to ako sledovaný zázrak v priamom prenose.
@kalbun vies, ja nemam na co minat.. kupovat si sladkosti ma prestalo bavit asi od 12tich rokov.. ked tak niekedy si dam daco piercnut, pokupujem si nausnicky, potom si to vyberem.. aj na narodky si chcem daco dat, takze to bude 20 ecok minus ale dovtedy zase nieco uz nasetrim
vreckové ? :d nada... ale tak sa mi zvysilo co som bol an rbigade minuly rok par eur.. co pojde ale na skolu ale sme mali zo skoli nieco takze budem mat teraz zo80€ po dlhom case.. pravidelny prijem nemam ... vreckove enmamm .. ale tak na take najnutnejsie veci mi mam da cize ...
neviem kam to smeruje ale ja prave teraz hm asi iba 55 eur ale ako to tu už bolo spomínane jednie na čo mínam je občas oblečenie ked niečo chcem alebo ked si chcem niečo kupit vzycky si to dam na polovicu s fotrovcami takze takk
a ja vreckove nemám presne dostanem hocikedy za mesiac alebo tak 5,10 neviem kolko to moze byt dokopy odhadom
Poznám ludí čo zarobia 2000 a v jedom kuse su zadlženy a poznam takych čo zarobia 700 a maju zrekonštruované domy autá a chodia na dovolenky takže nieje až tak podstatná výška ale zdravy rozum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Takto poviem, že málo.
smiley::
Takže by musela byť na každý počet členov domácnosti iná anketa, ale by to bolo skôr na diskusiu, napísať príjem a zároveň aj počet členov.
Domácnosť netuším
a ja vreckove nemám presne dostanem hocikedy za mesiac alebo tak 5,10 neviem kolko to moze byt dokopy odhadom
to nie je haha.. to je sukromna vec do ktorej ta nic.. divim sa tym co to tu prezradzaju
takze nieje to 0 ale zas ani politicky plat sa to neda nazvat....