zablahoželala som mojím 3 kamarátkam + michalovi kaščákovi k narodeninám a oslávila v "kruhu kolegov", z ktorých som 95% ľudí videla prvý krát, narodeniny jednej z tých uvedených kamarátok
prehadzala som celu kuchynu a upratala, bola na kave so segrou, opalovala sa na zahrade a isla do cinskeho supermarketu po nudlicky a zavrsila to kupou 2kg krasnych kuracich prs za vynikajucu cenu! milujem oslavy dna nezavislosti!!!!
Ja som mal silnú túžbu napísať na tumblr a podobných blogoch niečo nie príjemné, pretože všetko bolo zaspamované americkými vlajkami a podobnými kravinkami.
@marttina ..ale ked uz hovoris o kuracich prsach tak mohla by si mi poslat dajake suroviny krevety, maliny, lososa tuto na tomto SVK nic ..proste idem do tesca a hnily losos s bledo hnedym nadychom na povrchu maliny vobec ..sak na co ....jahod iba jedna mala plastova nadobka nic
Oslavil som ho zamyslenim sa nad tym ze ten narod , co ani nie je narod je prehnane hrdy na seba.
Smiesna historia , blbe zakony , zachvilu viac cudzincov ako domacich , ale nemaju na to deportovat ich ako Francuzsko lebo sa hraju aka su super demokracia a aj tu sme vymysleli my v Europe.
Ked vidim ako si drzia srdce pri hymne chce sa mi srat.
@rabbitko9 to co mas za avatar kristusak?? vidim ze mas double den. a ked citis potrebu odist tak to urob, nikto ti nemoze nic vycitat predsa. si dospely a je to tvoje rozhodnutie. len sii dobre premysli kam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ja som len minule náhodne natrafil na toto video
Smiesna historia , blbe zakony , zachvilu viac cudzincov ako domacich , ale nemaju na to deportovat ich ako Francuzsko lebo sa hraju aka su super demokracia a aj tu sme vymysleli my v Europe.
Ked vidim ako si drzia srdce pri hymne chce sa mi srat.
a inak dojdi sem do cinskeho supermarketu tu mas ryb, kreviet, vsetkeho pokokot a za super ceny
a fuuuuh, to teda nezavidim taky vyber, to si uz ani predstavit neviem, by ma rovno asi klepla pepka