ešte som nemala najkrajší deň v živote. ale pamätám si najkrajšiu chvíľu. keď som sa po cisárskom reze prebrala na posteli a videla pred sebou sestričku ako zabaľuje dve dlhé chudé nohy malého človeka a prvé čo ma napadlo, "bože to má nohy ako žaba" a potom , keď som ju prvýkrát videla celú.
keď prišiel Marián Čekovský do mojej triedy pôvodne za úplne iným človekom a nakoniec som s ním ja hrala na klavíri linkin park,to bol najkrajší deň môjho života...♥
najkrajší neviem ktorý bol ale jeden z najkrajších bol jeden z tých najsmutnejších (vtedy) posledný deň v Taliansku leto 2009 celý deň s mojimi troma láskami
kriste to co su za prispevky? den,ked som zomrela, den ktory som myslela ze je posledny... v paralelnom vesmire ... den ked som cely prespal? vam uz drbe vsetkym?
ja som pred mesiacom a pol zazila takzvany perfect day... nádherny den pri vode , s pizzou, s vinom.. a dokonalou harmoniou .. zatial najspoko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
prežila, nejaký určite, iba si teraz nespomínam.
ak som práve nespal, tak som sa kŕmil
a hlavne nevnímal som tento vydrbaný svet okolo
nepamätám si. spätne.
ale v časovom kontinuu dopredu... to bude deň, ktorý nebude dňom. keď môj život dosiahne singularitu, bod utópie.
napína ma z vlastného príspevku.
Ale nenapisem ho sem , lebo ako tak citam tie prispevky, zrejme by sa niektori posrali zavistou.
Potom pár stretnutí s kamarátkami... plno smiechu, radosti a tak A chvíle so sesternicou, alebo bratrancom.
A samozrejme... čakanie na Hlavnej Stanici naňho
ja som pred mesiacom a pol zazila takzvany perfect day... nádherny den pri vode , s pizzou, s vinom.. a dokonalou harmoniou .. zatial najspoko...