Chodili ste s niekým koho máte radi, aj keď to napríklad bol iba začiatok vzťahu, ale začali ste sa stretávať s niekým iným a boli ste neverní... Aj keď nemuselo ísť o sex, napríklad iba bozky.. A oboch/obe máte radi.. Ako ste to riešili? Priznali ste sa
myslím že zle je len tým čo sú podvádzaní. to nepochopím to čo je za láska oboch ste mali radi? ked už tak s oboma mali radi bozkávanie...radi sme mali akurát tak seba
ja som bola prvá, druhá aj tretia strana, a je blbosť, že podvádzajúci netrpí. boli výčitky svedomia, a nemala som dôvod sa nepriznať.
ale dlhodobo som podvádzala len v čase, keď som vzťah chcela ukončiť, no to nešlo, lebo dotyčný bol ďaleko a po internete to je také.... ale vedela som, že on sa cíti podobne, a napriek tomu som mala nejaké tie výčitky.
Na začiatku mi bolo ublížené, ale milovala som ďalej, ku koncu som ublížila ( žiadny sex ) robila som kopec pi*ovín.
Ľutujem to. Už je neskoro. S niečim som sa priznala, viacmenej sama, keď už došla téma na to a to ďalšie, jednoducho to ten druhý vycíti.
Nedokážem si odpovedať prečo som to robila, prečo som pobozkala kadekoho. Netuším, ako keby sa na istý čas, ako keby mi niekto vzal môj život, čudné. v momente kedy k tomu dochádzalo som to ani nechcela tak celkom urobiť. Je to bezvýznamné nemám z toho nič, nebolo to z lásky.
Urobila som to človeku, ktorého milujem viac ako seba, to som si už istá. a názor že ten kto miluje to nespraví.. to nie je na každého. Všetko je tak rozdielne že sa nedajú porovnať ani dva príklady.
Cítim sa ako debil a naozaj sa za to nenávidím. Viem že či s tou osobou alebo bez nej, už budem verná. Nestojí to za to, ale aspoň som na tom dospela a vedela som akú cenu to pre mňa malo.
Dosť dobré je to čo sa hovorí: Nikdy nezanedbávaj človeka ktorý sa o teba zaujíma, stará sa a miluje ťa, pretože jedného dňa si uvedomíš, že zatiaľ čo si zbieral kamienky stratil si diamant.
Každý sa však nepoučí, musí to zažiť sám na sebe, iba na tom porastie, dospeje.
Nepodviedol som nikdy a ani neplanujem. Toto riesenie mi je proti srsti. Ak by som mal niekedy pocit ze s tou sucastnou to uz nieje ako by malo a bola by ina tak by som najskor ukoncil sucastny vztah a potom riesil novy. Z tychto dovodov ani ja by som nikdy netoleroval neveru zo strany svojej partnerky a dal by som jej razne dovidenia.
Ako som cital pripevky vyssie tak som normalne zhrozeny. Myslel som si tak trosku ze zeny budu asi nevernejsie a zda sa mi ze to tak aj skutocne je. Bola by celkom zaujimava statistika ze aky je pomer medzi nevernymi zenami a muzmi
Neverny som nikdy v zivote nebol a ani to neplanujem a po pravde mi je z takych ludi zle. Vypocitavost ludi nepozna hranice a je im jedno ako komu ublizia......Clovek ma mat v sebe urcitu cest
mna stale len podvadzali a ja beriem vztahy vazne a prilis verim zenam...preto sa menim na bezcitneho grazla, ktory pretahuje jednu za druhou ,kazdy den inu.......
Taktiež som nikdy nepodviedla a ani to nikdy nespravím. Nie som taká zlá, navyše ma to ani len trochu neláka a keď si predstavím ako by sa asi ten človek mohol cítiť...
nevera sa sa povedat ze ani neexistuje, premna je clovek ktory ineho podvedie taky, ako keby vztah nemal, lebo vztah je premna spojenie dvoch ludi ktori sa maju radi a doveruju si a nepodvadzaju, cize ak niekto z nich sa vyspi s inym, uz premna vo vztahu nieje. je to len vztah akoze nieco s tym partnerom ma ale vztah ako laska, dovera atd... to uz dojebal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ten prvy o tom druhom nie
vybrala som si toho druheho. sak viete ako.
Btw, uz s nim nie som.
If you love two people at the same time, choose the second. Because if you really loved the first one, you wouldn't have fallen for the second.
neveru som zažil ale len ako tá tretia strana
ale byť tou treťou stranou bolo celkom fajn, keby jej frajer nebol šialenec čo robí polesného a má doma fajnový arzenál ktorým sa vyhraža ale
ale dlhodobo som podvádzala len v čase, keď som vzťah chcela ukončiť, no to nešlo, lebo dotyčný bol ďaleko a po internete to je také.... ale vedela som, že on sa cíti podobne, a napriek tomu som mala nejaké tie výčitky.
Ľutujem to. Už je neskoro. S niečim som sa priznala, viacmenej sama, keď už došla téma na to a to ďalšie, jednoducho to ten druhý vycíti.
Nedokážem si odpovedať prečo som to robila, prečo som pobozkala kadekoho. Netuším, ako keby sa na istý čas, ako keby mi niekto vzal môj život, čudné. v momente kedy k tomu dochádzalo som to ani nechcela tak celkom urobiť. Je to bezvýznamné nemám z toho nič, nebolo to z lásky.
Urobila som to človeku, ktorého milujem viac ako seba, to som si už istá. a názor že ten kto miluje to nespraví.. to nie je na každého. Všetko je tak rozdielne že sa nedajú porovnať ani dva príklady.
Cítim sa ako debil a naozaj sa za to nenávidím. Viem že či s tou osobou alebo bez nej, už budem verná. Nestojí to za to, ale aspoň som na tom dospela a vedela som akú cenu to pre mňa malo.
Dosť dobré je to čo sa hovorí: Nikdy nezanedbávaj človeka ktorý sa o teba zaujíma, stará sa a miluje ťa, pretože jedného dňa si uvedomíš, že zatiaľ čo si zbieral kamienky stratil si diamant.
Každý sa však nepoučí, musí to zažiť sám na sebe, iba na tom porastie, dospeje.
Ako som cital pripevky vyssie tak som normalne zhrozeny. Myslel som si tak trosku ze zeny budu asi nevernejsie a zda sa mi ze to tak aj skutocne je. Bola by celkom zaujimava statistika ze aky je pomer medzi nevernymi zenami a muzmi
@djdaniels