Neviem, či tu už takáto diskusia bola, ak hej, tak sa dopredu ospravedlňujem. Ale zaujímalo ma, ako ste sa dali dohromady so svojou láskou (aj ex), kde ste sa spoznali (na diske, biliarde,...) a ci to bola hned laska na prvy pohlad alebo to prislo az po
Ja?? Pred troma rokmi na zabave ale obaja sme na to zabudli... pred dva a pol mesiacom mi napisal na pokeci a ako dvaja neznami ludia sme sa stretli v meste... po dvoch tyzdnoch vysvitlo, ze sme sa uz niekde stretli, mame spolocnych priatelov a ze moja triedna profesorka je jeho teta... svet je maly
Nooo ja pred 3 rokmi v skole...on chodil stale ku nam na zakladku za panom riaditelom (jeho otec)...a vlastne jeho otec nam viac menj pomohol k tomu aby sme boli spolu
ja soms a s tym mojim stretla piatok 13. haluz a sme spolu a bolo to trosku trapne, take tichoa tak,a le zlate a teraz sa na tom bavim a bolo to pri supermarkete na parkovisku o pol dvanastej vecer ale pisali sme si po nete predtym asi dva tyzdne.
Ja som sa s mojim,teraz uz byvalym,stretla na lyzovacke v Rakusku...uplnou nahodou Ocino mi povedal,ze ideme s nejakymi znamymi,o ktorych som pred tym v zivote nepocula...a ze maju nejakeho fesaka syna.Ked sme sa potom stretli na pumpe,tak som z hrozou zistila,ze ten fesak je debil,s ktorym som chodila na zakladku...ale ked sme hned prvy den isli lyzovat,tak som zistila,ze som sa mylila a ze som ho velmi zle odhadla.Myslim,ze to bola laska tak povediac na prvy pohlad...teda aspon z mojej strany...Teraz uz nie sme spolu,ale sme dobri kamarati,takze je vsetko OK
Ja som sa s mojou laskou spoznala na dovolenke cca 2000 km od nasich domovov. Nastastie bol zo Slovenska... A nebola to laska na prvy pohlad. Najskor som ho nemohla ani vystat a potom som ho spoznala blizsie. Nastastie...
a moja laska je spoluziak...naprv ho chcela kamoska,a jej vravim, ze co ti sibe??? a potom postupom casu som sa donho neuveritelne zamilovala, a uz sme spolu 9 mesiacov,,krasnych 9 mesiacov,,,a to som kedysi vravela, ze spoluziaci su tabu...
Ja som svojho Mareka našla sedieť v čakárni u zubárky. Pravdaže som ho vtedy ešte nepoznala.Celá som sa triasla, lebo som mala slzy na krajíčku(od bolesti, ale nechcela som byť pred tým fešákom taká trápna. Nakoniec som vyšla z ambulancie, bez bolesti, ale tiež bez šance, že ho ešte uvidím. To ste mali vidieť ten výraz, keď ma o 2 mesiace oslovil na zastávke,že čo urobil, keď som sa v tej čakárni tak nešťastne tvárila. Bolo to to najkrajšie vzsvetľovanie v mojom živote.
Cez net ..i ked vlastne sme chodli na rovnaku strednu (raz som spravila vynimku - nedavam si inak stretka z netu - ale teraz som rada ze som toto pravidlo porusila...ved na to predsa pravidla su )
Ja som toho môjho spoznala vďaka známemu, ktorý ma zaviedol do ich skúšobne . Ale to som ho len videla, no aj tak.. dala nás dokopy akcia, na ktorej hrali.. a potom koncert .
čusek...no mňa s mojím chalanom, s ktorým sme spolu už 10 mesiacov zoznámila moja naj kamoška, ktorá chodila už vyše roka s jeho o rok a pol mladším bratom...najprv mi ukázala jeho fotku lebo sa pred týždňom rozišiel so svojou ex a tak, že či by som sa s nim nechcela stretnut, no keď sa to dozvedel tak som mu musela aj ja nejake foto poslať a bolo to sranda však ale láska na prvý pohľad to asi nebola skôr len veľkééé sympatie na prvý pohľad...láska až trošku neskôr...a trvá teda až doteraz
klasika.... v bare... v rockovom klube kam sme obaja pravidelne chodievali...kamosili sme sa a potom sme zistili ze chceme byt spolu a sme spolu 8 mesiacov
z mojov mno bola to baba z mojej skoli a chodila do 8 triedy ja do 9viatky ja som si ju ani nevsimal sak ked ani na chodbi nechodilaa ja som bol presveceny ze u nas skole ziedne pekne nesu .a ona si nals amna som bol raz na futbale a prisla tam z mojov kamaratkov a vecer som si pisal s tov mojom kamaratkov(icq) a moja laska spala u nej doma a vypitala si moje icq a nejako hento stymntoa sme mali stretko v meste:d ja som sa dost hambil a bola nuda ale pri druhom som si dal doma snaps (alcohol) a mi lela huba a povedala ze je somnou sranda a ze ci este nekedy pojdeme von tak sme sli 1x 2 x a vtedy som uz nepil a ten 2krat si to ani nevsimla ze som bol v nalade
tak mi sme sa stretli nahodne ked bol v meste roland a vobec sme neveli ze raz spolu budeme chodit ked sme objavili vela peknych chlapcov tak sme zacali chodit do mesta na bycikolch a vtedy sa k nam prihovorili a vtedy sme spolu aj s mojou kamoskou a jeho kamaratom chodili kazdy vecer vonku a tak sa jedneho dna opytal ci nechem s nim chodit a bolo to jaka som stastna velmo sa mame radi a som zvedava do kedy nam to vydrzi
Bolo to ako v telenovele, pred 7 rokmi som na strednej spoznala chlapca, boli sme spolužiaci,hneď prvý deň som vedela,že pokoj už mať nebudem ak nebude môj. Strednú školu sme ako tak prežili, dva roki sme sa nerozprávali,chvíľu sme spolu chodili a kedže sme boli deti tak sme vyskúšali aj iné priateľstva ale vždy nás to nejak dalo znova dokopy. Nechodili sme spolu potom až do maturity aj počas stužkovej sme sa vôbec spolu nebavili,boli sme asi pohádaní alebo čo. A po strednej škole v októbri 2005 sme sa dali do kopy a sme spolu do dnes a sme zasnúbení a plánujeme svadbičku a bohu Ďakujem za to že ho mám a že som to všetko vydržala a odpustili sme si navzájom to čo sme povystrájali. Milujem ho
spoznal som ju v krcme, cez kamosa ktory sa vytahoval ,ze tie kocky co tam v rohu sedia pozna...no a nakoniec som sa s nimi spoznal aj ja a po par tyzdnoch uz bola laska na svete
ked som ho prvykrat stretla ani sa nepytajte co som si o nom pomyslela a potom sme boli asi 8 mesicaov kamarati . ale ja osm to stale citila inak az napokon sa spamatal aj on a uz sme spolu ale tak prvykrat sme sa videli v jednom clube ktory je teraz nas domov .. tam som prisla poprvykrat so spoluziackou
No ja ked som spoznala mojho milovaneho tak chodil s mojou spoluziackou(fuuu)...hned jak sme sa spoznali a pri vete: X toto je Y, a podali sme si ruky tak to bolo take...divne.dakto to vola iskra.
a potom sme sa stretli po dlhsej dobe, skamaratili sme sa a z kamaratstva vznikla laska.
Nooo musim sa priznat, ze to bolo na internete zaujal ma jeho profil, fotka a tak som mu napisala....chvilku sme si pisali postu a potom sme sa stretli. Dvakrat mi to odriekol, tak som sa este fotra pytala, ci to podla neho ma vyznam (stretnut sa) alebo nie. On mi na to, ze nech skusim, ved za to nic nedam. Tak sme sa stretli. A malo to vyznam. Obaja sme sa do seba zamilovali priam na prvy pohlad. Je to najsamsuper chalan, akeho poznam nelutujem absolutne nic, aj ked sme nedavno prekonali dost tazku krizu. Uz je dobre, dokonca este lepsie, nez bolo. Lubkam ho
No ja som ho stretla na diskotéke ...a proste ako sahovorí že najebaní a tak tak mi sme sa iba zoznámili pokecali trocha,nic nebolo a potom sa dala dokopy kamoška s jeho najlepším kamošom a stretli sme sa zas a už to bolo a som s ním velmi šťastná
Ja som svojho spoznala v lete na brigade...osudove stretko....piatok 13-teho to bolo:o)....ale uz je to minulost, skoncilo sa to....ale bolo to krasne...
v lete na festivale keď som si povedala že chcem mať pokoj od chalanov úplnou náhodou a potom sme už spoločne hopkali na skupiny v dave bolo tam vtedy toľko náhod, že stačilo urobiť niečo o 5 minút skôr a nestretneme sa
ja som svoju ex spoznal viac-menej v skole. robili sme skolsky casopis, no ja som ani nevedel ze existuje, lebo velmi nechodila na redakcne rady... ale robili sme casak v divadle a ona nam doniesla nieco na jedenie... si doteraz pamatam ked nieco zlte, zlate, blondave stalo na schodoch a pekne mi pozdravilo, no ja som to ignoroval, kedze som netusil ze sa zdravi mne
potom som ju spoznaval, skamaratili sme sa, chodil som s jej partiou vonku... boli sme super kamarati. a po 2 rokoch sme sa dali dokopy.
a to vsetko sa uz skoncilo a tu kravu uz v zivote nechcem vidiet... pekne co?
Ja som svoju lasku spoznal na prekrasnom mieste na ktore spominam kazdu minutu zivota.Spominam ake to bolo krasne ale teraz som zistil aky som blbec urobil som chybu sklamal som ju urazil som ju aleto to najhorsie je to ze som jej velmi ublizil.Ona napriek tomu ma stale miluje a ja milujem ju ale uz to neni take ako kedysi stale si hovorim aby sa dal cas vratit spat,bohuzial
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
hlavnicka je chapana ako to co je pod hlvu ano? cize pod nou spim Moze byt aj toto, ze?
ze na diske (cize v opitosti) alebo pri prudko romantickom biliarde
jedine kasko ma pochopil
Bolo to v meste pri fontane,zoznamili ma s nou spoluziacky a potom to islo samo...
ja na diske radsej take tie nezavazne veci
k teme:
ja soms a s tym mojim stretla piatok 13. haluz a sme spolu a bolo to trosku trapne, take tichoa tak,a le zlate a teraz sa na tom bavim a bolo to pri supermarkete na parkovisku o pol dvanastej vecer ale pisali sme si po nete predtym asi dva tyzdne.
btw kuk birdznick Zago
...aaaale on ma balil už dlkšejšejšie
...proste videl moju fotku, vypýtal sio číslo od sestry a písali sme si..ale to naozastné sretnutie bolo až...VTEDY
a potom sme sa stretli po dlhsej dobe, skamaratili sme sa a z kamaratstva vznikla laska.
fuuu how romantic
potom som ju spoznaval, skamaratili sme sa, chodil som s jej partiou vonku... boli sme super kamarati. a po 2 rokoch sme sa dali dokopy.
a to vsetko sa uz skoncilo a tu kravu uz v zivote nechcem vidiet... pekne co?
OWNUJEM vas vsetkych
v skolke