dosť by ma zaujímalo ako sa chováte v prítomnosti osoby, ktorá sa vám páči, ako ste sa snažili dať najavo svoj záujem, ak ste sa na to vôbec zmohli, ak áno napíšte ako to dopadlo, či ste kamoši, alebo ste boli niečo viac proste ako sa to vyvinulo
(Ok, pomaly si nespomínam, kedy som naposledy o nejakú osobu záujem mala, ale hrdo sa hlásim k tým bývalým dvanástkam, čo dokázali komunikovať s opačným pohlavím bez nekontrolovateľných záchvatov smiechu/červenania/bľabotania.)
no pred niekolkymi mesiacmi by bolo maximum len to ze sa nanho kukam ale teraz mam uz odvahu .... a to ma sere lebo zachvilu pojdeme na taky mensi vylet kde ta moja odvaha bude robit prusery
akoze ja sa len niekde objavim a uz som na roztrhanie....
ale ne... ja mam kaddy den o niekoho zaujem... sa trosku poobzeram a vsimnem si ze mam vlastne zaujem o jej kamaratku , neee... o tu holku co je o 2 soly na pravo... ale ani ta za nou nieje zla... potom si spomeniem ze som zadany a idem sklamany domov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
(Ok, pomaly si nespomínam, kedy som naposledy o nejakú osobu záujem mala, ale hrdo sa hlásim k tým bývalým dvanástkam, čo dokázali komunikovať s opačným pohlavím bez nekontrolovateľných záchvatov smiechu/červenania/bľabotania.)
Ale keď som hladná, že by som aj človeka zjedla, tak som na každého protivná
Ak nie horšie.
ale ne... ja mam kaddy den o niekoho zaujem... sa trosku poobzeram a vsimnem si ze mam vlastne zaujem o jej kamaratku , neee... o tu holku co je o 2 soly na pravo... ale ani ta za nou nieje zla... potom si spomeniem ze som zadany a idem sklamany domov
Takže zatial ostávame pri očnom kontakte a úsmevoch.... skusim to zmeniť...
rozprával by som s ňou
skúsil by som sa jej letmo dotknúť (ruky napríklad)
... a kopec iných vecí , ale to je tajomstvo intergalaktického