ja som predtým o tom počula od spolužiaka ale neprihlásila som sa sem, potom som to videla veľakrát ako som hľadala niečo na googli a neprihlásila som sa a nakoniec som sa prihlásila len tak lebo som si našla 2 týždne voľného času kôli praxi
ja som o birdzi vedela uz peknych par rokov, pokym som sa prihlasila a nebolo to zo ziadneho natlaku inych osob, skor pre moju vlastnu potrebu ukazat niekomu to, co pisem a tvorim
Prvy krat som o birdz pocula na finalii a potom som sa az o dost neskor zaregistrovala kvoli nejakemu komentu ohladom skoly, matury, alebo take nieco. Ale ja neviem teda ci je to planovane, asi nie
raz som sa doma nudila a hladala som si informácie o skupine Duran Duran (to bolo ešte za čias, keď som ich tak strašne milovala) a náhodou mi to vyhodilo vebku jedného chalana, a chcela som mu napísať, tak som sa sem prihlásila... dlho sme si aj písali, tusím okolo 2 rokov, ale potom sem dotyčný prestal aj chodiť a tak som sem aj ja pomaly prestala chodiť a teraz nejaký rok a pol dozadu som sem začala pravidelne chodiť... do teraz nelutujem, že som tu, lebo som tu stretla super ľudí z ktorími si rozumiem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale ja som tu vďaka nej
ale pred rokom a daco som sa tak nudila ze som dosla zas a uz som neodisla
takze tak nahodou planovane