@diablo7 no šak vyzerám ako keby som mala 15 a naživo som strašný introvert tak neviem či by sa na mňa niekto aj kukol a mala by som ti dať nejakú protiotázku asi ale nič ma nenapadá
@1 to urcite nie je pravda... ale je vela ludi, ktori si to myslia, a potom sa neodvazia pohnut od compu... Takze pekne vsetci introverti rano povinne velku lyzicu sebavedomia na ranajky
boli sme kamarati pred 4 rokmi, ktori sa pohadali a neudrziavali nejak spolu kontakt, po 4 rokoch mi napisal na nete, nejaky cas sme si pisali a pozval ma k sebe na zur... a tam sme sa dali dokopy ...
@jaro1991 jéj, to je také pekné keď toto napíše niekto neznámy a nie hneď nejaké zdrbávanie ako je vo zvyku všade... btw, no vidíš, budem jesť s chlebom a mliekom aj sebadôveru
@elenari no tak vies... skusim to vysvetlit ekonomicky: Kazdy sa neako musime vediet predat... a ten kto si nadhodi trochu cenu vbudzuje pocit väcsej kvality ako niekto, kto sa predava pod jeho uroven... A myslim si, ze ked je niekto fakt len pred pocitacom je, a tam hlada priatelov, partnerov, a podobne, tak potom sa cim dalej tym viac izoluje od "realneho" sveta tam vonku, a potom je cim dalej tym hanblivejsi...
@mielikki inak ja mám len normálne "v" ale tak ako si si mohla už všimnúť, tak v mnohých veciach sa vyskytuje anglický jazyk a nikto z toho nerobí nejakú extra vedu a ja tiež nie je to cool
@mielikki prečo prznenie? veď mnoho slov má pôvod aj z angličtiny alebo z hociktorého iného jazyka a tvária sa ako slovenské a pritom vôbec nimi ani nie sú
@loveistheanswer Už som to tu písala mnohokrát. Ja chápem prirodzený vývoj jazyka, aj to, že ak nejaké slovo v slovenčine neexistuje, tak sa prevezme z iného jazyka. Ale prečo dokelu zbytočne nahrádzať slovenské slová anglickými???
@mielikki tak je to predsa len lepšie, ako keď niekto nevie správne po slovensky ale chápem neboj... a predpokladám, že niektorým sa možno ani nepáči slovenčina ako jazyk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
chcel som od neho doporučiť nejaký zájazd do Londína ale bo inde, na 3-4 dni...až som mu vynadal, že je to málo čo ponúkajú a už to bolo.....
Prečo nenapíšeš nejaký blog o tebe a Máriovi, trebárs ako ste sa spoznali, alebo hocijaké iné vaše zážitky?
Určite by sa to ujalo..
..lucia
každopádne, to že niekomu nevadí prznenie vlastného jazyka, je jeho vec, ale mňa to rozčuľuje a budem mať voči tomu výhrady