raz sme sa vraj videli na hodoch ptm si ma pridal na pokeci k priatelom a zacali sme si pisat ...potom sme sa cez kamosov zoznamili a sli von ptm sa on s kamosmi pohadal a dlho sa spolu nebavili...a mna to desne stvalo...a ptm sa nejak s tymi kamosmi uzmierili a sli sme parkrat este von ao kamosi a ptm sme sli na silaard a rybnik a tam to cele zacal lubim ta luky
Zoznamili sme sa v jednej skole kde moja mama pracovala a on tam studoval. On bol maturant, ja vtedy este deviatacka na ZS....Bola som do neho zamilovana a on si ma poriadne ani nevsimol No a o dvoch rokoch ked som uz trosku podrastla a vraj aj opeknela :o) sme sa nahodou stretli a uz to bolo No a uz sme skoro rok spolu
Ja som si tie dva roky na neho pockala stalo to za to
No tak ja mam asi "najlepsie" miesto zatial....my sme sa zoznamili v nemocnici...a keby ste este vedeli na akom oddeleni...no prosto nekonkurencne miesto
zo skoly sme boli na lyzovacke,ako viac tried,a on bol z vedlajsej triedy,a nikdy pred tym som si ho nevsimla az na lyziarskom sme sa nejak viacej rozpravali stale boli spolu atd..
Hm.. ja byvam na veelmi malej dedine takze z mnoho chalanov na vyber nemam.... taze vzdy sm davala na ten net..ale to nikdy nevyslo..a ako som spoznala mojho chalana? bol tu na jednej bulike... u kamosa... a zbalila som ho .. xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
škola, tábory, čajovňa, lyžovačka.. (nie všetky boli šťastné zaľúbenia ale myslím že sa to počíta )
A potom tiež net no.. ale je to divné
Ja som si tie dva roky na neho pockala stalo to za to
ppapa
» www.birdz.sk/forum/ako-ste-s...