mala som docasnu metalnu poruchu, ked som suhlasila, aby sme sa vobec zacali kamaratit
raz sme boli vonku 3...ja on a kamarat spolocny, predtym sme sa dost nemuseli, vlastne neznasali a on bol na bicykli... a ten kamarat sa z haluze spytal, ze rene,nezbalime katu? a on vtedy spadol z bicykla nevie ci sa zak zlakol, alebo co ale to bolo smiechu a ptm sme sa zacali kamaratit az to prerastlo do lasky...
kuriozitka v katakombách pri úteku pred políciou... ja kvôli bitke a ona kvôli grafitom romantické a krásne stretnutie a vydržalo nám to dlho... vyše dvoch rokov...
nikdy by som dovtedy povedal, že sa tam stretnem z láskou... a že sa do katakomb zmestia dvaja...
...zmestia, natlačený na sebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
raz sme boli vonku 3...ja on a kamarat spolocny, predtym sme sa dost nemuseli, vlastne neznasali a on bol na bicykli... a ten kamarat sa z haluze spytal, ze rene,nezbalime katu? a on vtedy spadol z bicykla nevie ci sa zak zlakol, alebo co ale to bolo smiechu a ptm sme sa zacali kamaratit az to prerastlo do lasky...
nikdy by som dovtedy povedal, že sa tam stretnem z láskou... a že sa do katakomb zmestia dvaja...
...zmestia, natlačený na sebe