celkom dobra otazka....nie ako tie fora o vs,a som tehotna a pod.
takze..uzili?ehm...aj to..ale tak,este su prazdniny,i ked sa kratia.do skoly sa tesim-najracej uz zajtra by som tam isiel.v juli som robil,aj na stavbe u znamych,aspon som nieco zarobil,ale len poniektore dni...pozeral som serialy-buffy,prison break,gossip girl,ano,milujem to a mal autoskolu...ktoru swom spravil,co je moj pokrok...a cil sa zas trosku zacinam ucit na vs,ale nebojte sa,to od nudy odychujem,relaxujem a ako jak )
Prázdniny mám ja ešte stále. Neviem ako ty....prázdniny,miestami maximálne nudné,miestami dokonalé... Ako kedy. Ale môžem povedať,že boli na maximum,až na tú nudnú dovolenku v Chorvátsku,tá bola isto blbá...
A ešte som viac času chcela byť s chalanom. Nevydalo...
a k téme...hm ,posralo sa všetko ,čo sa mohlo úpplne toálne ,toto leto bolo najhoršie,ale úplne fest zlé,nič nevyšlo ako som chcela,a zrútil sa mi celý svet ..a vieš čo je irónia ?že som sa nan tešila najviac na svete doteraz ,ako som sa mohla tešiť
aha no dakujem za vsetky komenty ... no ten minuly cas je preto ze uz sa koncia a prazdniny ako take boli uz koncia ... a vidim ze ste ich zazili zaujimavo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
až do októbra
... ale trochu si za to môžem aj sama, takže sa nemôžem sťažovať
takze..uzili?ehm...aj to..ale tak,este su prazdniny,i ked sa kratia.do skoly sa tesim-najracej uz zajtra by som tam isiel.v juli som robil,aj na stavbe u znamych,aspon som nieco zarobil,ale len poniektore dni...pozeral som serialy-buffy,prison break,gossip girl,ano,milujem to a mal autoskolu...ktoru swom spravil,co je moj pokrok...a cil sa zas trosku zacinam ucit na vs,ale nebojte sa,to od nudy odychujem,relaxujem a ako jak )
A ešte som viac času chcela byť s chalanom. Nevydalo...
neviem sa dočkať normálneho počasia a školy
a k téme...hm ,posralo sa všetko ,čo sa mohlo úpplne toálne ,toto leto bolo najhoršie,ale úplne fest zlé,nič nevyšlo ako som chcela,a zrútil sa mi celý svet ..a vieš čo je irónia ?že som sa nan tešila najviac na svete doteraz ,ako som sa mohla tešiť